5 sugestii pentru a castiga la pariurile sportive

Industria sportului a evoluat considerabil de mult in ultimii ani. Astfel, evenimentele sportive au devenit tot mai dificil de supus pronosticului, iar diferentele ce se remarca intre echipe sau jucatori din ce in ce mai mici.

Cu siguranta ai observat si tu acest aspect prin prisma faptului ca la pariuri a devenit mai dificil de castigat fata de ceva timp in urma, dar cu toate astea nu imposibil.

Pentru a obtine castiguri financiare satisfacatoare din aceasta activitate, este necesar sa respecti un set de reguli bine definite. Fara un plan bine pus la punct si dezvoltarea anumitor calitati specifice unui parior, sansele tale de a castiga sunt foarte mici. Cota2.ro iti recomanda 5 sfaturi care te vor ajuta sa mai mult la pariurile sportive online.

  1. Axeaza-te doar pe un singur sport si pe cateva campionate

Trebuie sa recunoastem ca oricat de mult ne-ar placea, nimeni nu ar putea fi expert in toate domeniile. Intocmai cum o persoana alege in viata o anumita meserie, in acelasi mod functioneaza si mecanismul pariurilor sportive.

Pentru a obtine castiguri reale in urma pariurilor sportive, este recomandat sa te focusezi asupra unui singur sport, pe care il stapanesti cel mai bine. De asemenea, vei selecta doar o parte, adica anumite campionate asupra carora detii cele mai bune si sigure informatii.

Unii dintre pariorii experimentati prefera sa parieze doar pe cateva echipe de fotbal, de exemplu. Acestea se pot analiza in detaliu si e mai simplu de orientat catre un pronostic castigator.

  • Profita de bonusurile si de ofertele caselor de pariuri online

Unii au tendinta de a fi reticenti vizavi de bonusurile oferite de agentiile de pariuri online. E important de mentionat ca acestea nu contin termeni ascunsi, conditiile sunt simplu de indeplinit, motiv pentru care merita sa profiti de aceste ocazii.

Agentiile vin cu un top bonusuri pariuri pentru incepatori, intocmai pentru a-i impulsiona tot mai mult, dar si pentru ale rasplati fidelitatea pe parcurs.

  • Pariaza un singur meci pe bilet

Principiul pe care ar trebui sa il urmezi in aceste jocuri este acela de a te multumi cu un eventual castig mai mic, dar care sa prezinte mai multe sanse de reusita.

Biletele multiple pentru un singur meci nu reprezinta o sansa de a castiga bani. Desi vei fi nemultumit ca profitul e unul mai mic pe moment, invata sa ai rabdare si sa te concentrezi pe termen lung pentru ca pariurile sportive necesita prudenta si perseverenta.

  • Analizeaza corect un eveniment

Multi pariori au tendinta de a se baza intr-o proportie foarte mare doar pe cote si pe statistici la momentul in care isi fac biletele. Pariurile sportive nu reprezinta o stiinta exacta, astfel ca statisticile nu ofera o prea mare relevanta atunci cand vine vorba de anticiparea modului in care se va desfasura un eveniment.

In functie de sportul pe care pariezi, trebuie sa ai in vedere anumiti factori. De exemplu, la fotbal va trebui sa te raportezi la problemele de lot, motivatia echipei, forma sa de moment, problemele financiare sau chiar si conditiile meteorologice.

  • Urmareste live evenimentele sportive

Indiferent cat de buna este analiza efectuata inainte de meci, nicio informatie nu se dovedeste a fi mai eficienta decat cea obtinuta in timpul transmisiunii.

Majoritatea caselor de pariuri ofera si servicii de live streaming , astfel ca e foarte usor de vizionat evenimentul preferat. Urmarind desfasurarea meciului, este mult mai simplu sa observi catre ce rezultat se orienteaza jocul si poti alege mai usor pariurile castigatoare.

Inarmeaza-te cu rabdare, pariaza calculat si informeaza-te intr-o maniera inteligenta! Doar asa, iti vei creste sansele de reusita si sa inregistrezi profit pe termen lung.

Leave a Reply