Ai gasit toate decoratiunile pentru nunta?

Organizarea unei nunti presupune astazi mult mai mult efort decat solicita odata. Pe vremea bunicilor nostri, nuntile se organizau la tara, in corturi uriase, ridicate direct pe pamant. Astazi insa, lucrurile au evoluat mult.

Corturile sunt amenajate tot pe gazon, insa acestea sunt atat de mari, incat pot sa incapa in ele si pana la 500 de persoane. Iar daca te gandesti ca problemele tale au fost rezolvate odata cu identificarea spatiului potrivit, afla ca problemele abia acum încep.

E bine sa stii ca, atunci cand mergi la restaurant pentru rezervare, trebuie sa te informezi cu privire la facilitatile puse la dispozitie.

Daca majoritatea restaurantelor care se respecta au afisate preturile pentru acest gen de evenimente la vedere, sunt si cazuri in care te trezesti cu o factura uriasa in dimineata nuntii, pe care nu stii de unde sa o mai platesti.

Aceasta in conditiile in care majoritatea restaurantelor pun astazi la dispozitia mirilor nu doar sala, ci si ornamente si huse pentru mese si scaune.

Intra in magazinele specializate

Desigur, un prim sfat dupa ce ai identificat spatiul tine de ornarea acestuia. Aici, indiferent ca te afli la nunta sau la botez, va trebui sa te interesezi despre un suport pentru lumanari. Acestea sunt confectionate pe diferite dimensiuni, numai bune pentru oferirea gladiolelor, spre exemplu.

Prin urmare, decat sa lasi lumanarile sa arda o noapte intreaga in conditii improprii, mai bine apelezi la un astfel de serviciu, care te scuteste de alte cheltuieli inutile.

In orice caz, este de ajuns sa faci o vizita pe unul dintre site-urile specializate in decoratiuni pentru nunta care iti poate oferi toate lucrurile de care ai nevoie in organizarea unei nunti si la care nu te-ai fi gandit inca.

Plastic sau flori naturale pentru decoruri?

Una dintre principalele griji ale unui organizator de nunti este, cu siguranta, amenajarea si ornarea mesei mirilor. De obicei, alaturi de acestia se mai afla la masa nasii si parintii fiecaruia. Iar in fata lor buchete de flori aranjate cu grija si care starnesc intotdeauna admiratia invitatilor.

Dar mirele nu este insa personajul principal la un astfel de eveniment. Momentul furtului miresei si mai ales rascumpararea acesteia necesita, de asemenea, scene filmate si fotografii din belsug, care nu vor fi complete fara un decor adecvat.

Si in acest caz, putem apela la site-urile specializate in decoratiuni pentru nunta, astfel incat sa achizitionam un panou vegetal, spre exemplu, care sa mai improspateze atmosfera.

Acestea pot fi comandate foarte usor online, insa trebuie sa fiti atenti la culorile florilor, care sa se asorteze cu tinuta speciala a mirilor si cu tema principala dupa care s-au ghidat organizatorii acestui eveniment.

Leave a Reply