Atunci cand vrei sa zambesti intr-o fotografie iti amintesti ca dantura ta nu este tocmai alba si luminoasa, astfel ca preferi sa afisezi un zambet timid si neconvingator? In cazul in care acest scenariu iti este familiar, mai mult ca sigur ti-a trecut cel putin o data prin minte sa iti faci o albire dentara.
Pe de alta parte insa, procedurile de albire dentara nu au castigat o reputatie favorabila de-a lungul timpului, deci este firesc sa ai anumite ezitari, neclaritati, retineri.
Se spune asadar ca acestea ar determina inflamatia gingiilor, ar afecta smaltul dintilor, iar tratamentul in sine este unul neplacut si incomod. In completarea acestor credinte vine pretul, cel mai adesea unul piperat.
Astfel, s-a format treptat o serie de mituri care circula in jurul acestei industrii de albire dentara. Pentru a avea certitudinea ca albirea dintilor va fi o decizie inteleapta, de ale carei rezultate te vei bucura mult timp, este important sa te informezi corespunzator.
Asadar, astazi nu doar ca vom spulbera aceste mituri, ci le vom demonta cu argumente si explicatii rationale, pe intelesul tuturor. Esti curios sa vezi despre ce este vorba?
Metodele de albire dentara sensibilizeaza dintii
Ce-i drept, imediat dupa tratament se va resimti o usoara sensibilitate la nivelul dintilor, insa acest efect este unul temporar. Astfel, in cazul in care tratamentul a fost corect efectuat, cu produse originale Crest Professional, aceasta senzatie nu va persista mai mult de 24-48 de ore.
Albirea nu este indicata persoanelor cu dantura sensibila sau problematica
Fara nicio indoiala, albirea dintilor este una dintre cele mai sigure proceduri de cosmetizare a danturii. In acelasi timp, persoanele cu dinti sensibili pot opta mai degraba pentru pasta, benzile sau stiloul pentru albire, tratamentul cu laser avand un impact mai mare asupra danturii.
De asemenea, poti folosi aproximativ doua saptamani o pasta de dinti speciala pentru dinti sensibili, in scopul de a-i pregati pe acestia pentru procedura de albire, reducand astfel senzibilitatea dentara.
Tratamentul de albire cu laser ofera rezultate mult mai bune
Nu neaga nimeni eficienta si rapiditatea rezultatelor din cabinetele de specialitate, insa albirea dintilor cu laser nu este unica metoda eficienta de albire.
Medicul stomatolog foloseste peroxidul pentru albirea dintilor, substanta care de altfel se afla pe suprafata benzilor Crest Professional. Concentratia este insa cea care face insa diferenta, dentistii folosind peroxid in concentratie mai mare decat cea regasita in produsele care se folosesc acasa.
Eficienta produselor de la Crest Professional este dovedita. Tratamentul poate fi efectuat cu succes in confortul casei, benzile odata aplicate nu te vor impiedica sa desfasori diverse activitati. La cabinet insa, procedura in sine este una mai stricta, pacientul fiind lipsit de mobilitate in timpul sedintei de albire. Cat priveste preturile, te lasam pe tine sa le compari!
Dupa tratamentul de albire, consumul de cafea, vin rosu si alimente colorate este interzis
Desigur, rezultatele obtine in urma tratamentului de albire se vor mentine intacte o perioada buna de timp, atunci cand elimini din rutina cafeaua si renuti la alimentele colorate.
Pe de alta parte, poti sa nu renunti la ele daca bei cate un pahar de apa de fiecare data dupa ce le consumi. Este de la sine inteles – cu cat acestea vor ramane mai putin timp pe dinti, cu atat vor fi mai putin vizibile petele rezultate.
Acestea fiind spuse, alegerea sta in mainile tale. Pentru mai multe informatii si detalii de interes poti accesa pagina benzicrest.ro.