Ambalaje profesionale pentru mancare si bauturi

Ambalajele joaca un rol destul de important atunci cand vorbim despre mancare si bauturi. Transportul lor in siguranta este unul dintre motivele pentru care clientii cumpara mancarea sau bautura respectiva.

In cazul in care aceasta curge si ajunge pe tapiteria masinii sau chiar pe haine, lucrurile se schimba in relatia cu restaurantul sau cafeneaua respectiva. Comanda online ambalaje profesionale pentru mancare si bauturi.

Calitatea produsului conteaza in orice afacere si in orice loc. Din acest motiv, trebuie sa arunci o privire si la ambalajele pe care le folosesti sau urmeaza sa le folosesti. Daca vei deschide un restaurant, o pizzerie, o cafenea sau un smoothie bar, ori o rotiserie sau cofetarie, in orice caz ai nevoie de ambalaje. Toata lumea comanda mancare la pachet, asadar vei avea nevoie de aceste accesorii.

La Snick Ambalaje gasesti tot necesarul pentru ca produsele pe care le comercializezi sa fie in siguranta. Poti opta pentru articole precum tacamuri, farfurii, pahare, paie, pungi, sacose si asa mai departe. Toate acestea sunt menite sa mentina in siguranta mancarea si bautura pe tot parcursul transportului si sa nu ingreuneze consumul ei.

Ambalaje pentru domeniile HoReCa si nu numai

Fie ca este vorba despre un hotel, fie ca vorbim despre un restaurant sau o cafenea, trebuie sa fii pregatit mereu cu articolele corespunzatoare. Snick Ambalaje iti ofera o gama larga pentru catering si street food, cofetarii si gelaterii, evenimente si receptii, pentru pizzerii si rotiserii, pentru cafenele si smoothie bars, cat si pentru hoteluri si restaurante.

Dintre aceste produse poti opta si pentru ambalaje biodegradabile. Acestea corespund in general street food-ului, acolo unde exista riscul ridicat sa fie aruncate in locuri neamenajate. Ambalajele biodegradabile si cele eco-friendly sunt o idee excelenta pentru a avea grija de afacerea ta, cat si de mediu.

Produsele pe care le poti cumpara nu fac parte doar din categoria farfuriilor si tacamurilor, ori caserolelor. Spre exemplu, la gama pentru cofetarii si gelaterii gasesti forme de copt, cutii pentru tort, cupe si lingurite, discuri si plansete, monoportii si hartie. De asemenea, la cele pentru pizzerii si rotiserii ai la dispozitie cutii pentru pizza, sosiere, pungi si conuri.

Transforma evenimentul tau intr-unul perfect!

Articolele pe care le folosesti atunci cand gazduiesti un eveniment sau o receptie trebuie sa aiba aceeasi calitate superioara. La Snick Ambalaje ai parte de bete ornament si ustensile pentru evenimentul tau, cupe si pahare, farfurii si tacamuri, tavi si  platouri, cat si cupe & pahare. Toate acestea permit consumul mancarii si al bauturilor in siguranta, fara sa pateze sau sa lase urme.

In ceea ce priveste restaurantele si hotelurile, site-ul dispune de o varietate de servetele de masa, naproane, port tacamuri, consumabile hoteliere, cosuri de servire si fete de masa. Impreuna cu acestea, evenimentul ce are loc in hotel poate deveni unul perfect! Invitatii se pot bucura de consumul in siguranta al mancarii, al prajiturilor sau al bauturilor. Alege calitatea superioara de la Snick Ambalaje!

Leave a Reply