Barbatii sunt obsedati sexual!

Uitati-va la reclamele prin care diverse companii incearca sa-si vanda produsele.Uitati-va, de exemplu, la simpla reclama de la Algocalmin.

Un tip de pe un santier in timp ce bate un cui, simte nevoia de a se uita dupa fundul unei femei.La prima vedere, e o chestie amuzanta. Reclama trateaza un aspect comportamental inspirat din realitate. Multi barbati, indiferent ca sunt santieristi sau oameni de afaceri, arunca un ochi dupa fundul unei femei frumoase.

Barbatii sunt fraieri, femeile sunt destepte:
Este perfect acceptabil sa-i lipesti unui barbat eticheta de fraier intr-o reclama.Si am si aici un exemplu de la reclama cu Vodafone.

Intr-unul dintre clipuri, (din pacate n-am gasit-o pe youtube) o tipa ii explica unui tip care sunt fazele interactionarii cu o fata.

Intai ai voie sa-i pui mana pe fund, apoi s-o pupi pe obraz etc. Faza finala? “Iei un pumn in fata, fraiere!”.

Da, stiu, tipa rosteste replica pe un ton glumet. Mai mult, ideea reclamei se inspira din realitate pentru ca exista barbati care se chinuie sa agate femei si ajung in postura de-a fi rejectati din diverse motive.

Totusi, eu n-am vazut niciodata o femeie care sa fie facuta proasta sau fraiera.Dar ai vazut prin oras reclame cu femei in sanii goi?Nu.Si stii de ce?Pentru ca o tipa in sanii goi reprezinta, conform regulilor societatii noastre, inclusiv un atac la demnitatea tuturor femeilor.

Facem antrenamente de cand suntem mici:
Daca nici la asta nu ma credeti uitati aici.Cativa copii de 3-5 ani care incep de la aceasta varsta cu femeile.Cea mai tare vaza este la secunda 21 cand un copil se duce la una si baga capu la pasarica. :))

Leave a Reply