Bolurile pentru bebelusi de la Little Prints, necesare în perioada diversificarii

Diversificarea, o etapa importanta in dezvoltarea bebelusului

Parintii sunt fericiti, bebelusul lor creste si se dezvoltă armonios si a ajuns in etapa cresterii primilor dintii. De acum incet-incet se trece de la alimentatia bazata exclusiv pe lapte si ceaiuri la hrana diversificată, care il va face pe bebe sa creasca voinic, mare si sanatos.

Daca in alimentatia naturala biberonul era folosit zi si noapte in functie de cat de dese erau mesele celui mic, in momentul in care se face trecerea la alimentatia solida, parintii vor avea nevoie de altfel de instrumente de hranire.

Little Prints le vine in ajutor parintilor cu castroane bebelusi de diferite forme și culori, menite să atraga privirea si curiozitatea celui mic.

Boluri si farfurii compartimentate pentru usurinta in hranire

Inainte, hranirea unui copil mic mai ales in perioada de diversificare era o misiune imposibila, deoarece farfuriile respective erau din materiale care alunecau si se spargeau. Atunci tot procesul trebuia reluat pana cand bebe era hranit corespunzator.

Acum, cu bolurile si farfuriile de la Little Prints procesul de hranire va fi mult usurat si datorita materialului din care acestea sunt confectionate, cat si faptului ca anumite farfurii sunt compartimentate pentru ca diferitele feluri de mancare sa nu se amestece intre ele.

Astfel culorile si aromele diferite il vor incanta pe bebe care va fi curios ce miroase atat de bine si va intinde mana spre ceea ce isi doreste. In cazul de fata, hrana.

Farfurii din silicon, cu margini ridicate pentru protecție si ventuze de prindere

Farfuriile si bolurile de la Little Prints sunt fabricate din silicon si au marginile ridicate in asa fel incat mancarea nu se va mai revarsa pe covor. In plus, sunt prevazute cu ventuze antialunecare care va face orele de masa mult mai placute, mai curate si mai sigure.

Farfuria se fixeaza usor pe o suprafata neteda si curata, lucru ce va face imposibila alunecarea sau rasturnarea.

Curatarea ei se poate face manual sau in masina de spălat vase. Se poate pune in congelator, in frigider sau la cuptorul cu microunde, fara nici un fel de problema.

Seturi diversificare boluri cu tacimuri din silicon

Un set practic pentru a lua mancarea destinata hranirii bebelusului este cel format din bolul de silicon, cu ventuza antialunecare, dar si cu doua tacamuri, respectiv cu o furculita si o lingurita care il fac numai bun de luat in deplasari.

Bolul de la Little Prints este, de asemenea, un cadou util pentru proaspetii parinti.

Bolul prevazut cu capac, deosebit de util in deplasare

In situatiile in care parintii isi scot bebelusul in vizite sau in concedii, un bol de la Little Prints, prevazut cu capac de silicon va fi alegerea perfecta ca sa pastreze mancarea in conditii optime, fara sa se rastoarne sau imprastie prin geanta.

Toate farfuriile si bolurile necesare diversificarii se pot achizitiona in diverse culori cum ar fi roz, albastru, olive, verde sau crem, în functie de preferintele personale.

Mai multe informatii gasiti in pagina oficiala Little Prints.

Contact: hello@littleprints.ro

Leave a Reply