Care sunt cele mai frecvente reparatii iPhone?

Telefoanele marca Apple ne aduc cu un pas mai aproape de tehnologie, fara doar si poate. Sunt smartphone-uri complexe care ne ofera multiple avantaje, indispensabile omului modern.

Insa, asa cum se intampla cu fiecare lucru pe care il folosim zi de zi, iPhone-ul se poate defecta, poate chiar atunci cand ne asteptam cel mai putin. Intr-o astfel de situatie suntem nevoiti sa apelam la serviciile unui service gsm.

Una dintre cele mai intalnite defectiuni ale unui iPhone este spargerea ecranului. Desigur, in acest caz responsabil este posesorul, care nu a fost suficient de atent incat sa evite un astfel de incident.

In ce constau consecintele neglijentei sale? Ei bine, defectiunile la nivelul display-ului se manifesta prin pixeli slabi sau prea luminosi, lipsa afisarii unor unor portiuni din display sau chiar afisarea unui ecran complet alb.

Din fericire insa, o astfel de problema nu impune cumpararea unui nou telefon, pentru ca poate fi remediata. Printre cele mai frecvente reparatii iPhone se numara inlocuirea display-ului.

Este o operatiune relativ simpla, care insa nu poate fi realizata decat de un specialist, in cadrul unui service gsm. Desigur, pentru ca telefonul sa capete din nou un aspect impecabil, fara cusur, este esential sa se foloseasca numai piese originale.

Problemele cu display-ul in cazul unui iPhone sunt din cele mai diverse. Devine frustrant atunci cand se blocheaza in mod repetat sau nu se stinge, dupa ce ai acceptat un apel.

Ba mai mult, se poate intampla ca dupa incheierea unui apel ecranul sa nu se aprinda – o alta situatie cand ar trebui sa iei masuri. In plus, unii utilizatori de iPhone se plang ca display-ul este slab luminat, in timp ce altii sunt nemultumiti de faptul ca modul landscape nu poate fi activat.

Sa nu mai vorbim de acele linii care pot aparea pe display si care ne fura din mandria de a fi posesori Apple.

Dar defectarea display-ului nu este singura problema cu care te poti confrunta. Sunt situatii in care bateria refuza sa se incarce sau nu raspunde la comenzi.

Ei bine, atunci cand dupa 30 de minute de incarcare, indicatorul bateriei ramane la fel sau telefonul nu da vreun semn ca va porni, desi este conectat la o sursa de curent, este momentul sa cumperi o noua baterie.

In cazul in care touchscreenul nu raspunde la comenzi, este clar ca exista o problema. Din nou, este cazul sa te adresezi unor specialisti in reparatii iPhone.

De asemenea, camerele foto cu care sunt dotate iPhone-urile sunt foarte performante, acesta fiind unul dintre motivele pentru care tinerii opteaza pentru Apple.

Desi fiecare isi doreste sa profite la maximum de camera foto a telefonului, se poate ca aceasta sa inceapa sa nu mai functioneze. Iti dai seama de asta atunci cand se comporta ca si cum lentila ar fi acoperita sau imaginea nu poate fi focalizata.

Cat priveste butoanele, cel mai predispus defectiunilor este butonul Home, urmat indeaproape de Sleep/Wake. Nu trebuie sa astepti ca acestea sa nu mai functioneze deloc pentru a lua masuri – este suficient sa raspunda la comezile tale cu intarziere.

Indiferent de nemultumirea cu care te confrunti legat de iPhone, nu amana o vizita la un service gsm. Specialistul de acolo detecteaza cauza si vine cu solutia, astfel incat sa te bucuri din nou de propriul smartphone.

Pentru mai multe detalii cu privire la un service gsm, o recomandare este glassgsm.ro, despre care te poti informa accesand site-ul. Este locul unde stii ca pretiosul tau iPhone se afla pe maini sigure.

Leave a Reply