Cat insisti pentru o intalnire?

Am un coleg in clasa si intr-o pauza imi spunea:
“I-am luat nr. de telefon si mereu cand o sun sa ne vedem imi spune tot felu de motive.Am observat ca altii insista la greu si pana la urma lor le-a iesit.”

Cat insisti pentru o intalnire?

Cred ca si voua vi sa intamplat asa ceva sau poate ca va urma si ce am sa scriu eu mai jos va prinde foarte bine.Deci cand te refuza prima data, spunei cu tupeu ca data viitoare e firesc sa te invite ea.Daca o tenteaza ideea de-a te intalni, te va suna.Nu neaparat sa te invite, dar macar se va baga in seama cu un telefon.Daca nu va da nici un semn, vezi-ti de treaba ta pentru ca mai sunt o gramada de fete pe lumea asta.Iar daca vrei s-o oftici putin intra in vorba cu alte fete pe care nu le suporta si invitale la o plimbare prin parc.

Iar cei care insista la greu sa mearga la un suc cu o fata, reusesc de fapt mila, nu atractie.Si “o intalnire nu este un favor pe care ti-l face o femeie” ci oportiune pentru fiecare de a se simti bine.

Ce faci cand anuleaza in ultimul moment:

Aici este foarte simplu de retinut fiti atenti.Ai o intalnire cu o fata iar cu o jumatate de ora te suna si-ti spune ca nu mai poate ajunge, pentru ca a intervenit o chestie neasteptata.Intr-un asfel de caz trebuie sa fii atent la un lucru foarte simplu: daca incearca sau nu sa-si ia revansa propunandu-ti o alta intalnire.Daca o face inseamna ca este cu adevarat interesata de tine.Daca nu o face trebuie sa fi foarte calm si direct:”Ce faci tu inseamna lipsa de respect fata de timpul meu.Sa ai o zi buna.”Si inchizi.Atat.Nimic mai mult.Nu uita, vorbim aici despre seductie nu despre negocieri.

Dupa ce ai inchis exista doua variante:
Sa-si dea seama ca are de a face cu o persoana care se respecta si care nu-i poate inghiti fitele de genul asta si sa nu te sune, pentru ca nu-i plac oamenii de genul acesta :))

Sau sa-si dea seama ca are de a face cu o persoana care se respecta si care nu-i poate inghiti fitele de genul asta si sa te sune pt. a repara lucrurile.

In primul caz n-ai pierdut nimic.Si vei invata suficiente lucruri sa-ti petreci timpul cu o femeie care merita atentia ta.Iar in al doilea caz, ai castigat atentia unei fete care va sti ca ai ceva deosebit in plus fata de cei pe care ii juca cum a vrut.

Sper ca va prins bine acest articol iar daca aveti intrebari puteti sa le lasa-ti intr-un comentariu mai jos iar eu am sa va raspund cat mai repede posibil.

Leave a Reply