Ce avantaje au modelele de la SmartChat?

Videochatul a câștigat foarte mult teren în România, mai ales în ultimii câțiva ani. Dacă privim puțin în trecut, acesta era un subiect foarte tabu, iar oamenii vorbeau în șoaptă despre asta și foarte puțin, ca și cum ar fi fost un lucru ilegal sau total rușinos.

Pe măsură ce au venit influențe din occident și am început și noi să ne mai „coacem la minte” am început să privim altfel acest domeniu și meseria de model de videochat.

Principala problemă era că videochatul era deseori confundat cu prostituția. Însă, sunt la fel de diferite precum soarele și luna. În primul rând, videochatul e total legal, iar prostituția nu. În al doilea rând, videochatul e o artă, e o meserie cu acte în regulă, o meserie din care tinerele de azi pot câștiga bani frumoși.

De bani am spus, acesta e și principalul beneficiu pe care toată lumea îl cunoaște atunci când vine vorba de videochat. Dar e oare singurul? Ce alte beneficii mai are videochatul? Ce se mai ascunde în lumea aceasta atât de incitantă și plină de surprize? Ca să răspundem la aceste întrebări, ne-am lăsat ghidați de experiența unui studio de videochat în Galați, SmartChat.

Pe lângă cifrele de pe cardul de credit, SmartChat investește foarte mult și în resursa umană. „Ne dovedim respect față de noi înșine prin faptul că ne respectăm modelele, le asigurăm confidențialitate și training complet pentru a avea cele mai bune rezultate. ”

Atunci când o tânără alege acest domeniu, cel mai probabil nu are încă prea multă experiență și are nevoie de ajutor. Astfel, SmartChat le pune la dispoziția fetelor traineri specializați și cursuri din care își pot îmbogăți atât abilitățile sociale cât și cunoștințele în limba engleză. Pe scurt, SmartChat investește foarte mult în modelele lor.

Ce alte beneficii mai poate aduce videochatul?

„De când lucrez în domeniu mi-am descoperit multe calități pe care nici nu știam că le am, am devenit mult mai sigură pe mine, cu mai multă încredere în forțele proprii și mult mai feminină. ”

„De când lcurez la SmartChat privesc lumea cu alți ochi. Ținând cont că zilnic interacționez cu oameni din diferite colțuri ale lumii, aflu noi idei și concepții despre viață în fiecare zi.

Lucrul acesta mă ajută în primul rând ca să mă înțeleg pe mine și pe cei din jurul meu, cât și să îmi explic multe lucruri și dileme din capul meu. Am comunicat cu oameni care au suferit pierderi severe, am văzut cât de mult poate fi afectat psihicul uman și am învățat să apreciez fiecare clipă și să iubesc mai mult persoanele din jurul meu.”

De ce ai nevoie ca să fii model de videochat?

Însăși cuvântul „model” te duce cu gândul că trebuie să arăți ca un model din prezentările de modă, însă sunt două meserii complet diferite. În videochat nu trebuie să ai 90 – 60 – 90 ci trebuie, în primul rând, să ai încredere în tine, să îți cunoști calitățile și să știi să ți le pui în evidență și să te faci plăcută. Asta îți va aduce succesul, și nu măsurătorile de invidiat.

Pe lângă acestea, mai ai nevoie și de un studio de videochat care să te sprijine și să te susțină în tot ceea ce vrei să faci. SmarChat este un exemplu concret de studio, modelele SmarChat au câștigat numeroase premii în domeniu și acest lucru reflectă munca depusă atât de fete, cât și de întreaga echipă.

Am tot vorbit despre avantaje și despre ce e nevoie ca să devii un model de videochat de succes și plin de bani. Încă nu te-am convins? Ia contact cu SmartChat și lasă-i pe ei să-ți ofere picătura care va umple paharul!

Leave a Reply