Cum iti protejezi display-ul smartphone-ului?

Este evident faptul ca si tu, la fel ca si mine, si la fel ca si oricare persoana de pe planeta, la ora actuala detii cel putin un smartphone, iar acest lucru este firesc, in conditiile in care un asemenea dispozitiv poate sa fie folosit intr-o multime de scopuri.

Ei bine, daca in prezent esti in cautarea unui smartphone, cu siguranta alegerea acestuia nu va fi la fel de simpla precum pare la prima vedere, pentru ca va trebui sa iti indrepti atentia spre un model care consideri ca va fi suficient de performant pentru a se incadra in standardele tale.

In ceea ce priveste brandul de la care iti alegi dispozitivul, iarasi nu prea poti sa fii influentat de catre o alta persoana, pentru ca in mod evident, iti vei indrepta atentia numai spre dispozitive ale brandului tau preferat.

Ei bine, trebuie sa stii insa de la inceput, si cu siguranta iti este cunoscut faptul ca smartphone-urile sunt dispozitive foarte sensibile, pe care trebuie sa le manevram cu mare atentie, pentru a nu ne trezi cu fel si fel de surprize neplacute.

Una dintre cele mai neplacute astfel de surprize, ar fi fara doar si poate aceea in care datorita unei mici neatentii, display-ul telefonului s-ar sparge.

Pentru a evita o astfel de situatie extrem de neplacuta, ar fi ideal sa iti indrepti atentia spre un geam de protectie pentru display.

Acest accesoriu il vei putea gasi la magazinul de unde iti cumperi telefonul, si iti va putea fi aplicat pe loc, de catre agentul de vanzari, care iti vinde produsul.

In cazul in care nu gasesti un astfel de accesoriu la magazinul operatorului de telefonie mobila, fie poti sa cauti la un magazin online, fie poti sa cauti la un service gsm.

In cazul in care nu gasesti un astfel de accesoriu, ai putea sa iti indrepti atentia spre o folie protectie telefon, care in ciuda faptului ca in cazul unui eventual impact, nu ajuta nici intr-un fel telefonul, poate sa fie utila in alte scopuri.

Cu siguranta nu iti doresti ca display-ul tau sa fie tot timpul prafuit, sau sa apara pe suprafata acestuia zgarieturi, ori sa se depuna urme de murdarire. In momentul in care telefonul tau este protejat de o folie protectoare, atunci cu siguranta vei scapa de aceste griji.

Marele avantaj al acestor folii insa, este acela ca se pot regenera, adica se pot repara singure, asa ca orice mica zgarietura de pe suprafata foliei, va disparea foarte rapid, iar folia va arata tot timpul ca si una noua.

Vei putea sa gasesti astfel de accesorii pentru smartphone, mai intai de toate la magazinul operatorului de telefonie mobila, de unde iti cumperi dispozitivul, dar poti sa cauti si la magazinele online de specialitate, sau chiar la service-urile gsm de la tine din oras.

Ei bine, in ciuda faptului ca un smartphone este foarte sensibil, mai ales in ceea ce priveste ecranul, in cazul in care acesta va fi protejat de accesorii de protectie de calitate, cu siguranta nu vei ajunge cu telefonul la service, pentru o inlocuire display.

Leave a Reply