Cum obtii un machiaj perfect iarna?

In ciuda faptului ca iarna este un cel mai friguros anotimp, femeile nu renunta la machiaj atunci cand ies din casa, asa ca trebuie sa tii cont de urmatoarele detalii, pentru a obtine un machiaj perfect pe timpul iernii.

Un simplu fard argintiu pe care il gasesti pe Make Hot iti poate oferi o stralucire sexy si inocenta pentru un machiaj de iarna. De exemplu, tenul deschis iti ofera posibilitatea de a utiliza fard argintiu perlat, in timp ce daca ai un ten mai inchis poti alege sa folosesti nuante metalice. Te poti baza si pe diferite alte nuante cum ar fi roz deschis de exemplu, violet pal sau albastru metalic.

Poti alege chiar si sa folosesti nuantele de caramiziu deschis, care iti vor oferi un look natural si care se potrivesc de minune in aceasta perioada a anului. Nici ideea de a folosi culorile mate nu este una de neglijat, acestea facundu-te sa arati spectaculos.

Urmeaza acesti pasi daca iti doresti un machiaj de iarna perfect:

 • Efectul cautat este o textura foarte neteda, care se amesteca bine in nuanta tenului tau, asa ca este indicat sa optezi pentru un sclipici lejer sau pentru un fard pudra matasos. Cu ajutorul unei pensule pentru fard, incepe sa aplici nuanta incepand de la linia genelor spre pliu. In cazul in care ai pleoape mature, nu trebuie sa mergi mai departe cu aceasta. In cazul in care ai ochii adanciti, poti incerca sa aduci nuanta catre osul sprancenei.
 • Ridica mult genele cu ajutorul unui instrument pentru curbare. Sau poti chiar sa obtii o curbare incredibila folosind rimelul.
 • In final, aplica cateva straturi de rimel, care vor echilibra un look luminos, de gheata. Rimelul le va oferi genelor definire si va contracara modul in care lumina argintie iti va scoate in evidenta genele.
 • In ceea ce priveste machiajul buzelor, foloseste o nuanta nuda, rece, care creaza un contrast frumos cu nuant ochilor.

Al doilea machiaj ideal pentru iarna cuprinde nuante aurii, de cupru si bronz. Contureaza textura tinand cont de conditia pleoapelor. In cazul in care ai pleoapele mature, alege nuantele mate, in timp ce daca ai pleoapele tinere, alege nuantele stralucitoare.

Ce trebuie sa faci pentru a realiza un machiaj de iarna?

 • Foloseste o pensula pentru fard ca sa tamponeazi o culoare luminoasa precum auriu pal, pe osul sprancenei.
 • Aplica apoi o culoare pentru contur, precum un bronz sau auriu profund, de-a lungul pliului.
 • Aplica o culoare mai inchisa, cum ar fi un cupru bogat, pe pleoapa superioara.
 • Amesteca bine culorile, in asa fel incat sa nu existe linii dure.
 • Aplica un dermatograf bronz in jurul ochilor, cat mai aproape de liniile genelor, iar astfel vei crea un machiaj intens.
 • Foloseste mai multe straturi de rimel, pentru a scoate in evidenta intregul machiaj.
 • Pentru buze foloseste un ruj mai deschis decat culoarea fardului de ochi, dar in aceeasi nuanta de cupru.

Asadar, acestea sunt doua idei de machiaj perfect pentru iarna, pe care le poti incerca cu incredere. Conteaza insa foarte mult calitatea produselor pe care le folosesti, iar recomandarea noastra este sa iti alegi produsele de pe Make Hot.

Leave a Reply