Cum sa ai grija de husa ta iPhone

husa-iphoneInca de cand cu lansara oficiala a telefonului mobil marca iPhone, piata dispozitivelor de acest gen a fost complet influentata, de la posibilitatea de a manevra telefonul prin intermediul tehnologiei touch-screen, pana la capacitatea mare de procesare a informatiilor si versatilitatea unui telefon iPhone in materie de inregistrare video si fotografii, ceea ce face telefoanele marca iPhone sa fie printre cele mai vandute din lume si cu siguranta printre cele mai cunoscute de asemenea. Insa, pe masura ce a trecut timpul, iar aspectul si design-ul telefoanelor iPhone au devenit mult mai elegante si in acelasi timp mult mai fragile la a suferi daune serioase de la o cazatura de mica inaltime sau de la un simplu soc, a crescut si necesitatea de a proteja fragilitatea telefonului, si cum altfel decat prin intermediul unor huse.

Atat ecranul cu tehnologia touch-screen cat si materialul care imbraca ecranul au devenit mult mai costisitoare, ceea ce face eventualul impact al telefonului mobil iPhone fie ca este ultimul model, 6, sau altul mai vechi, poate insemna cu siguranta nevoia de a scoate o suma mare de bani din buzunar. In acest context intervine husa pentru telefonul iPhone care isi merita achizitia datorita faptului ca iti protejeaza telefonul de mai toate cazaturile, zgarieturile si socurile posibile. Daca duci o viata agitata si plina de activitati in care insa este nevoie sa iti aduci si telefonul cu tine, cum ar fi o drumetie pe munte, pentru a proteja mai bine un telefon iPhone este mai sigur sa iti cumperi o husa pe masura.

Insa, odata ce ti-ai cumparat o husa iPhone potrivita pentru acesta, probabil ca nu vrei sa fii nevoit ca in viitorul apropiat sa mai trebuiasca sa mai achiti din nou aceeasi suma pentru a-ti schimba husa. Astfel, pentru a putea prelungi durata de viata si rezistenta unei huse iPhone iti oferim cateva sfaturi in aceasta privinta.

Primul dintre ele este sa ii oferi macar 15 minute pe zi husei tale iPhone 6 pentru a o curata de mizerie si pentru a ii mentine aspectul lucios si atragator, folosind o carpa umeda ori o laveta usor umezita atat pe interiorul husei cat si pe exteriorul acesteia. In acest mod te asiguri de faptul ca husa ta iPhone nu iti va murdari telefonul si il va proteja mai bine si in acelasi timp ii prelungesti durata de viata si rezistenta husei, fapt care nu face decat sa vina in ajutorul bugetului tau. Alt lucru pe care poti sa il faci este sa folosesti cu mare atentie husa iPhone, mai ales in cazul acelor huse de tip carcasa si care sunt fabricate din materiale mai degraba usor de stricat, si care in cazul in care nu sunt folosite cu grija pot sa se deterioreze foarte rapid.

Leave a Reply