Cum sa mergi ca un Barbat

Eu unul am un mers mai barbatesc daca as putea spune, dar sa nu va imaginati ca merg drept incordat cu pumni stransi si cu mainele incordate pe langa mine cum fac copii fara creier din ziua de astazi.

Atunci cand mergi pe strada si ai o postura corecta, inspiri celor din jur ideea de incredere in sine.In plus, esti mai usor de remarcat decat un tip care sta cocosat si simpla indreptare a spatelui te poate inalta cu 2-3 centimetri.Apoi, postura dreapta permite si o respiratie corecta. In plamani ajunge mai mult aer, iar acest lucru este un beneficiu aparte pentru ca oamenii care nu respira corect obosesc mai repede.

Tot ce trebuie sa faci este sa fii relaxat, trage usor umerii spre spate si relaxeaza-ti membrele in timp ce te deplasezi. Vei avea coloana in pozitie naturala, iar musculatura te va ajuta sa te misti fluent, asa cum trebuie.Nu este suficient sa stai drept, poti face ceva mai mult decat atat pentru a arata ca intr-adevar esti un tip cu incredere in sine.

In timp ce mergi, lasa foarte putin capul pe spate, ca atunci cand privesti de aproape un obiect aflat jumatate de metru deasupra ta.Deci atentie, capul trebuie sa-l lasi foarte putin pe spate, privirea trebuie sa ramana inainte, altfel risti sa te impiedici 🙂

In prima faza, e posibil sa-ti fie teama ca oamenii din jurul tau te-ar putea percepe drept un tip care-si da aere. Lasa grija asta in seama altora si fa-o! In foarte scurt timp te vei obisnui cu aceasta postura, iar lucrul cu adevarat special este ca si tu vei simti starea exprimata de mersul tau.

Leave a Reply