De ce ar trebui sa tranzactionati criptomonede?

Conceptul modern de criptomonede devine foarte popular printre comercianti. Un concept revolutionar introdus in lume de Satoshi Nakamoto a devenit un succes. Prin decodarea criptomonedelor intelegem ca cripto este ceva ascuns si ca moneda este un mijloc de schimb.

Este o forma de moneda care dupa ce a fost minata poate fi stocata sau tranzactionata. Minarea se face prin tehnici de criptare pentru a controla crearea si verificarea valutei tranzactionate.

Criptomoneda este doar o parte a procesului unei baze de date virtuale care ruleaza in lumea virtuala. Identitatea persoanei reale de aici nu poate fi determinata. De asemenea, nu exista nicio autoritate centralizata care sa guverneze tranzactionarea criptomonedelor. Aceasta moneda este echivalenta cu aurul dur, pastrat de oameni, a carui valoare ar trebui sa fie sporita de fluctuatii si limite.

Sistemul electronic stabilit de Satoshi este unul descentralizat, in care numai minerii au dreptul de a face schimbari prin confirmarea tranzactiilor initiate. Ei sunt singurii asistenti umani din sistem.

Falsificarea criptomonedelor nu este posibila deoarece intregul sistem se bazeaza pe puzzle-uri de matematica si puzzle-uri criptografice. Numai acei oameni care sunt capabili sa rezolve aceste puzzle-uri pot aduce modificari la baza de date, care este aproape imposibila. O data tranzactia confirmatam aceasta devine parte a bazei de date sau a lantului bloc care este ireversibil.

Criptomonedele nu sunt altceva decat bani digitali, care sunt create cu ajutorul tehnicii de codificare. Se bazeaza pe sistemul de control peer-to-peer. Sa intelegem acum cum putem beneficia de tranzactionarea in aceasta piata.

Nu pot fi inversate sau falsificate: tranzactiile efectuate sunt ireversibile, dar cel mai bun lucru despre criptomonede este ca, odata ce tranzactia este confirmata, un bloc nou se adauga la lantul blocului si tranzactia nu mai poate fi falsificata. Tu devii proprietarul acelui bloc.

Tranzactii online: Acest lucru nu numai ca permite sa se efectueze tranzactii pentru orice persoana din orice parte a lumii, dar si faciliteaza viteza cu care tranzactia este procesata.

In comparatie cu banii reali, in care aveti nevoie de terte parti pentru a cumpara ceva sau pentru a lua un imprumut, prin criptomonede aveti nevoie doar de un calculator si de un potential cumparator sau vanzator. Acest concept este usor, rapid si plin de perspective de ROI. Vezi aici cele mai bune criptomonede 2018.

Taxe reduse in tranzactii: Exista taxe reduse sau deloc in timpul tranzactiilor, deoarece acestea sunt asigurate de retea.

Accesibilitate: Conceptul este atat de practic incat toti acei oameni care au acces la smartphone-uri si laptop-uri sa poata accesa piata cripto si sa faca schimburi comerciale oriunde. Aceasta accesibilitate este si mai profitabila.

Deoarece rentabilitatea investitiei este laudabila, multe tari precum Kenya au introdus sistemul M-Pesa, permitand plati prin dispozitivul cu monede de biti, fapt pentru care acum unul din trei kenyeni au cate un portofel de monede cu ei.

Cryptocurrency a fost, fara indoiala, un concept revolutionar care arata inca o crestere in plina expansiune in anii urmatori. In acelasi timp, conceptul este putin ambiguu si nou pentru majoritatea oamenilor.

Leave a Reply