De ce este avantajos sa ai propriul scaun de masaj?

Niciodata nu ai timp de nimic, esti ocupat cu munca si nu reusesti sa iti oferi un ragaz de relaxare. Unii zic ca masajul este un moment de rasfat, dar ar trebui sa il consideri o necesitate in viata ta. Are un impact puternic asupra sanatatii.

Indiferent unde – fie la un cabinet de masaj, fie acasa – este bine sa il faci. Iti recomand scaune de masaj oferite de Masatto. Iti prezint mai jos o lista cu avantaje pentru care te incurajez sa faci aceasta investitie.

  1. Raport calitate-pret

Pare un pret mare, insa nu ai comparat sedintele de masaj si numarul acestora cu pretul pe care il investesti in unul dintre scaune de masaj.

Atunci cand iti cumperi tu unul, il ai pe toata viata si in plus si familia ta il poate folosi pentru a se bucura de momente de relaxare si calmare a tensiunilor si energiilor negative acumulate pe parcursul zilei.

  • Diminuarea durerilor

Ai stat toata ziua in scaun la munca si te simti intepenit si cu dureri? Cand ajungi acasa pune-te in scaunul de masaj care te va ajuta in diminuarea durerilor de gat, spate. Are o multime de tehnici de masaj cu pernute care maresc confortul si te ajuta sa obtii rezultatele din cabinetele de masaj.

Alte avantaje cu care vin aceste scaune de masaj sunt imbunatatirea respiratiei, cresterea nivelului de endorfine, dar si prevenirea artritei neurogenerative.

  • O mai buna circulatie

O singura sedinta de masaj poate sa iti imbunatateasca circulatia sanguina, dar si cea limfatica, reduce tensiunea si calmeaza nervii, diminuand spasmele musculare. De asemenea flebilitatea corpului este imbunatatita. Muschii se detensioneaza oferind o senzatie de eliberare si relaxare.

  • Sanatate mentala

Cu ajutorul acestui aparat nu doarca vei scapa de durerile fizice dar vei primi si o oaza de relaxare psihica. Asculta playlist-ul preferat si limpezesteti mintea pe durata sedintei. Vei avea un randament mai bun la locul de munca cu mintea limpede si vei fi mult mai productiv.

  • Incarcare de baterii

Stii si tu ca organismul tau ca sa fie productiv are nevoie de energie ca sa functioneze, fiecare celula din  corpul nostru necesita energie.  Aceste scaune de masaj au ca rol sporirea activitatii energetice, prin imbunatatirea circulatiei sanguine, imbunatatirea respiratiei si bineinteles a tonusului muscular.

Obtii o stare de homeostazie in organism, care duce la o stare de bine, la o minte mai limpede la productivitate si la sporirea energiei pe parcursul intregii zile.

  • Un somn mai linistit

Imbunatateste calitatea somnului, combate problemele legate de insomnii, te ajuta sa adormi mai repede ca tu sate bucuri de un somn linistit pe toata durata noptii, pentru a te putea recupera si ati incarca bateriile pentru ziua urmatoare.

  • Relaxeaza

Este recomandat persoanelor care acumuleaza prea mult stres pe parcursul unei zile. Daca esti stresat o sedintade masaj te va ajuta sa te relaxezi atat mental, cat si fizic.

Viziteaza site-ul celor de la Masatto pentru a putea alege scaunul de masaj care sa ti se potriveasca – www.masatto.ro.

Leave a Reply