Descopera navigatia potrivita autoturismului tau

Navigatiile auto au devenit ajutorul de nadejde al soferilor. Daca pana acum era vorba doar despre GPS, navigatia a capatat in timp mai multe caracteristici care sa ii ajute pe soferi. Vorbim despre numeroase aplicatii pe care lepot folosi, alaturi de preluarea si initierea apelurilor. In cazul in care nu dispui de un astfel de sistem, descopera navigatia potrivita autoturismului tau!

Daca vrei sa beneficiezi de o navigatie, dar acest sistem nu este disponibil pe bordul masinii tale, aceasta se poate instala foarte rapid. Tot ce trebuie sa faci este sa o comanzi online, prin specificarea modelului si marcii masini tale. Aceasta se instaleaza rapid si se incadreaza perfect in bord, fara sa mai fie necesara vreo ajustare. Nici instalatia electrica nu mai necesita modificari.

Sistemele de navigatii auto dispun de o multime de specificatii de care poti beneficia imediat ce ai instalat-o. In special navigatiile Android iti ofera si mai multe avantaje, folosindu-le exact ca pe telefonul mobil. Gama larga de navigatii Android de pe site-ul navigatiiandroid.ro cuprinde numeroase modele ideale pentru autoturismul tau.

Alege masina si descopera oferta de navigatii auto!

De pe prima pagina a site-ului poti selecta marca masinii tale, apoi modelul si la final tipul de navigatie dorit. La fiecare dintre modelele navigatiilor ai toate detaliile privind specificatiile lor. Vei vedea cu ce autoturisme sunt compatibile, cum se conecteaza, ce aplicatii sunt disponibile si care sunt toate caracteristicile acestora.

Desi navigatiile au sistemul de operare Android, acestea pot fi conectate la orice telefon prin functia Bluetooth sau MirrorLink. Cu ajutorul lor, poti folosi navigatia la fel ca si telefonul mobil. Ai posibilitatea de a descarca orice aplicatie din magazinele digitale, poti initia si prelua apeluri, folosi GPS-ul, asculta muzica, radio si o poti utiliza in limba romana. Meniurile navigatiilor dispun de peste 60 de limbi, inclusiv limba romana.

Este important sa alegi sistemul de navigatie corespunzator autoturismului tau, pentru ca aceasta sa se potriveasca in habitaclu. In pachetul comandat vor veni atasate toate cablurile necesare pentru instalare, cat si cele auxiliare.

Adauga un plus de eleganta bordului masinii tale!

Montajul navigatiei nu va aduce doar beneficii legate de utilizare, cat si de aspect. Toate sistemele dispun de touchscreen, cu o interfata foarte eleganta, oferindu-i interiorului masinii un aspect deosebit. Culorile interfetei se pot schimba dupa bunul plac, asadar poti ajusta aspectul.

Nu te lasa pacalit de miturile privind consumul bateriei, deoarece navigatiile acestea nu consuma suplimentar. Acestea preiau comenzile de pe volan, iar cand contactul va fi luat, navigatia se va opri si nu va consuma bateria masinii.

Ofertele de pe navigatiiandroid.ro nu se opresc aici, ci poti beneficia si de alte avantaje! La orice navigatie comandata vei primi cadou si o camera de marsarier.

Dupa ce va fi instalata aceasta impreuna cu navigatia, de fiecare data cand schimbatorul de viteze intra in marsarier iti vor fi afisate imagini cu spatele masinii. Camera este extrem de utila pentru parcari in spatii inguste sau cu obiecte pe langa masina.

Leave a Reply