Despre gentile perfecte si de ce colectia ANNA CORI merita atentia ta

Atat timp cat ai ai setat un buget corect pentru o geanta de calitate, aceasta poate fi o investitie buna. In mod special cele cu un tipar clasic sunt atemporale si se vor dovedi a fi mereu chic. Insa cand vine vorba de a asocia in mod concret geanta la o tinuta, trebuie sa tii cont de stilul tau si de contextul in care te vei regasi.

Gentile de tip office sunt mai degraba compartimentate foarte bine si generoase in spatii. Cele relaxate, casual, pe care le porti in timpul liber, in weekend-uri, pot fi de dimensiuni mai reduse, vesele, un impact cromatic mai degraba decat in forma; in linii mari astfel de repere sunt cele care le ghideaza pe femei atunci cand sunt in cautare de genti dama.

Dar odata ce ai ajuns la colectia de la ANNA CORI ti se inspira clar faptul ca partea de calitate este indiscutabila, deci nu te vei preocupa de acest aspect, ci mai degraba de cum sa le porti, pentru a le oferi gratia si stilul cuvenit.

Gentile de la ANNA CORI sunt realizate din piele naturala, cea care sta la baza creatiilor. Texturi diverse, culori inedite si forme care te vor surprinde sunt pe scurt definitiile colectiei de genti de la ANNA CORI.

Gentile si cum ofera acestea un accent pur feminin

O geanta se poarta cu gratie si se alege cu responsabilitate. Vei face o diferenta absoluta si in randul gentilor de la ANNA CORI.

Cele pretioase, elegante, ce se impun de la sine sunt generoase, bine compartimentate si au insertii de piele de sarpe, sunt texturate, dar nu ies in evidenta cu note cromatice. Pot fi alegeri de succes pentru femei pe masura, pentru stilul office, sobru.

In schimb, intr-o nota mai vesela si relaxata vin mini gentile. Acestea se pot purta ca atare, in mana, avand o forma speciala in acest sens, cu un maner decupat.

Datorita unei astfel de forme, gentile cu linii bine definite si rotunjite sunt o reala aparitie, intrucat surprind cu acel stil unic, la care parca nu te astepti. Pot fi purtate si pe urma, de unde si versatilitatea lor, un alt avantaj pentru purtatoare.

Pentru cele care prefera mai degraba gentile de umar, in cadrul colectiei de la ANNA CORI se vor gasi optiuni si de acest gen.

Sunt genti interesante, in combinatii de culori, cu accente pe detalii – cusaturi si imbinari ale manerelor, linia de contur a gentii etc. Pielea naturala face senzatie in continuare, fiind regasita in varianta ei clasica, texturata, lucioasa, creand efecte deosebite.

Iti poti da seama ca fiecare dintre aceste optiuni inseamna sansa de a-ti contura o imagine de femme fatale, irezistibila.

Sunt piese vestimentare sau accesorii ce nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba; celebra poveste a rochiei negre, little black dress, poate fi amintita aici. In egala masura o geanta din piele nu trebuie sa lipseasca din optiunile oricarei femei. Contrar aparentelor, ca accesoriile sunt doar detalii, in fapt acestea pot face marile diferente.

Leave a Reply