Eco Drill – pentru foraje necesare acasa

Ideea de foraj a devenit destul de populara deoarece si-a dovedit utilitatea pe parcursul anilor. Este o solutie ideala pentru cei care nu au acces la reteaua de apa publica, dar si pentru cei care au nevoie de cantitati mai mari de apa lunar si nu vor sa aiba costuri extrem de mari in acest sens. Echipa Eco Drill este cea care poate sa se ocupe de acest aspect si anume de realizare unui foraj pentru alimentarea cu apa.

Au experienta in domeniu si s-au specializat pe numite tehnici in timp, ceea ce garanteaza utilitatea forajelor si rezistenta indelungata a acestora. Un foraj trebuie sa tina o viata, deci o data facut nu ar trebui sa mai ai probleme cu el.

Asta daca stii sa faci alegerea corecta si sa apelezi la o echipa de specialisti precum cei de la Eco Drill. Utilizeaza doua tehnici diferite in functie de tipul de sol din zona in care urmeaza sa faca forajul, despre care poti afla mai multe in continuarea articolului.

Tipuri de tehnici utilizate

Pentru ca in cei peste 13 ani de lucru in domeniu au intalnit fel si fel de situatii si au avut de luat decizii de moment, acestia au cunostinte vaste acum in domeniu si se descurca si in situatii limita. Nu este ceva care sa le puna piedica si gasesc o solutie pentru orice, fapt ce ii recomanda si ii fac o echipa fiabila, de preferat.

Una dintre tehnicile pe care le utilizeaza este mai putin intalnita si este si de inteles. Nu oricine se complica si isi doreste sa ofere calitate si servicii de top precum cei de la Eco Drill. Forajul hidraulic rotativ cu circulatie de fluid este mai complex, dar mai util si este metoda utilizata in zonele cu solul mai moale. Astfel de soluri sunt cele cu argile, pietris, nisipuri si altele de acest gen.

Cea de-a doua metoda este forajul uscat cu ciocan de fund ce poate fi utilizata pentru solurile dure sau semidure. In Constanta, Brasov, Neamt sunt astfel de soluri in care intalnim granit, roca, marmura si altele de acest gen, deci este de preferat aceasta tehnica.

Acestia utilizeaza si utilaje dintre cele mai noi pentru si-au actualizat flota, astfel incat sa dispuna de toate cele necesare pentru a oferi clientilor ceea ce au nevoie, in timp relativ scurt si de o calitate superioara.

Acceseaza site-ul si afla mai multe informatii despre echipa Eco Drill si contacteaza-i pentru a cere o oferta de pret sau pentru a stabili o intalnire.

Contact:

office@ecodrillforaje.ro

Leave a Reply