Esenta mobilitatii, cu rulmentii inteligenti de la Tente

Atunci cand ne uitam la un carucior de marfa dintr-un magazin sau chiar la unul pentru servit masa intr-un restaurant sau intr-un hotel, vedem in special lucrurile de suprafata. Suntem atenti la incarcatura, poate la structura caruciorului si mai putin la elementele care tin de punerea in miscare a acestora.

Sunt acele rotite pe rulmenti, care fac uneori miscarea atat de lina si de silentioasa, incat te intrebi din ce sunt facute si cine sta sa le asambleze pana in cele mai mici amanunte. Acesta este motivul pentru care Tente, unul dintre liderii mondiali in productia de rulmenti si elemente de mobilitate de pe plan mondial, pune astazi accentul nu doar pe crearea elementelor de suprafata, ci pe ansamblurile care pun lucrurile in miscare.

Cine este Tente?

Pentru a ne face insa o idee despre produsele tente, ar trebui sa spunem cateva cuvinte despre aceasta companie. In primul rand, vorbim despre o experienta de aproape un secol in productia de rulmenti si roti pentru carucioare si ansambluri industriale. Compania a fost infiintata in Germania, in 1923, timp in care a dezvoltat o serie intreaga de produse in care cuvantul de ordine este calitatea.

Astfel, rulmentii si rotile fabricate de Tente sunt folosite cu succes astazi in industria hoteliera, la carucioarele si paturile de spital, dar si la ansambluri mai complexe, precum carucioarele de marfa, care suporta sarcini pe osie foarte mari si care necesita o constructie speciala. Este motivul pentru care compania s-a extins rapid, ajungand astazi sa aiba mii de angajati in aproape toata lumea. Un exemplu este filiala din Romania, unde lucreaza azi aproximativ 1500 de angajati, Tente devenind astazi unul dintre cei mai importanti angajatori din regiune.

Cele mai importante game de produse

Din acest punct de vedere, putem spune astazi ca solutiile Tente acopera aproape toate domeniile – de la industria hoteliera la cea medicala, de la comert pana la industria aeronautica. Este si motivul pentru care nevoile companiilor beneficiare au crescut, fiina acoperite prin rulmenti si sisteme de role simple, cu mecanisme de baza, dar si la roti controlate electronic, acestea devenind adevarati roboti inteligenti, capabili sa isi seteze singuri directia si sarcina de incarcare.

Un prim avantaj al produselor Tente il reprezinta astfel inteligenta acestora, sistemele de role fiind concepute sa se plieze exact pe nevoile compaiilor sau institutiilor care le utilizeaza. In al dilea rand, vorbim aici de o serie de valori pe care compania germana le-a promovat intens de la infiintare si pana in prezent. Una dintre acestea este durabilitatea.

Prin urmare, daca ne bucuram ca obtinem un pret mai bun la o alta companie, atunci cand alegem produsele Tente ne putem bucura de durabilitate si calitate germana, ajungand ca aceste produse sa ne tine mai mult decat doua sau trei produse de la alti producatori.

Leave a Reply