Idei de torturi pentru petrecerea de majorat

Majoratul este, fără doar și poate, unul dintre cele mai importante momente din viața fiecăruia. Iar o ocazie atât de specială nu poate fi marcată decât printr-o petrecere pe măsură.

Cu siguranță, fiecare adolescent își dorește un majorat perfect, iar acest lucru poate fi realizat dacă, atunci când pregătești petrecerea, ții cont în mod special de câteva elemente foarte importante: ținuta pe care o alegi, muzica pe care o veți asculta și tortul care îți va marca împlinirea vârstei de 18 ani!

Exact, tortul este unul dintre cele mai importante lucruri dintr-un majorat, așa cum e, de fapt, în cazul oricărei petreceri. În ziua de astăzi, toată lumea își dorește un tort cât mai ieșit din comun, cât mai spectaculos dar și gustos, totodată, iar invitații au, și ei, așteptări foarte mari atunci când vine vorba de servirea desertului la o petrecere.

Dar cum alegi un tort potrivit pentru o astfel de ocazie? E foarte simplu. Fie îți imaginezi propriul model și apelezi la specialiști într-ale cofetăriei care să-ți transforme ideea în realitate și să-ți personalizeze tortul exact cum îți dorești, fie alegi dintre miile de modele existente deja în cofetării. Recomandat este să cauți online, căci va fi mult mai confortabil să vizualizezi cât mai multe variante și, în plus, nu mai pierzi timp nici cu punerea, respectiv cu ridicarea comenzii.

Iată și câteva idei de torturi pentru majorat pe care le poți comanda online:

  • Tort decorat cu fluturași din marțipan

Un tort cu design delicat, întocmai ca vârsta pe care o împlinești, dar care este, totodată, vesel și colorat. Iar dacă învelișul e făcut din marțipan alb, poți alege ca interiorul să fie din ciocolată delicioasă, diplomat sau poate conține fructele tale preferate. Un tort potrivit, evident, pentru fete.

  • Tort cu glazură de vanilie și fulgi crocanți de migdale

De asemenea, compoziția rămâne la latitudinea ta și, cu siguranță, va fi extrem de delicios orice ai alege. Însă modul în care va arăta va fi, negreșit, o surpriză plăcută pentru toți cei prezenți la petrecere, acesta fiind un tort elegant și cu stil.

  • Tort ornat cu iriși

Un tort deosebit, care arată atât de frumos încât nimănui nu-i va veni să-l mănânce! În plus, contrastul puternic între galbenul care-l îmbracă și movul intens al florilor de iris îi vor da un aspect cu totul special.

  • Tort cu trandafiri și dantelă delicată

Cu detalii minuțios realizate, un astfel de tort se distinge prin rafinament și delicatețe. O compoziție bazată pe ciocolată se va îmbina perfect, dând o explozie de gusturi, cu acea glazură dantelată, lucrată manual.

  • Tort fastuos, din forme abstracte de ciocolată

Este un tort făcut din foi de rualdă și marțipan, cu cremă și glazură de ciocolată. Cu adevărat inedit la acest tort, este, însă modul în care este aranjat, cu acele forme abstracte care îi dau aspectul voluptos. Comandă-ți online un astfel de tort pentru petrecerea de majorat și, cu siguranță, îi vei uimi pe toți.

  • Tort în formă de buchet de trandafiri

Cel mai dulce buchet de flori pe care îl poți primi de majorat. Acest tort arată întocmai ca un buchet imens de trandafiri, așa cum ar fi frumos să primească orice fată când împlinește 18 ani.

Leave a Reply