Importanta alegerii unui producator de centrale renumit

Piata de centrale pe lemne s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani, iar astfel au aparut tot mai multi producatori de centrale si totodata o multime de noi modele de centrale care functioneaza cu combustibil solid.

Din pacate nu toate pot fi descrise ca fiind de o calitate cat mai buna, ci foarte multe dintre ele sunt realizate din materiale ieftine, drept urmare si calitatea este una indoielnica.

Noi consideram ca producatorul reprezinta unul dintre cele mai importante criterii de care trebuie sa tii cont atunci cand iti cauti centrala pe lemne.

Iar in acest sens, putem incepe cu o mica recomandare. Sugestia noastra este sa alegi centrale pe lemne Liepsnele deoarece stim deja ca 99,9% dintre cei care au ales o astfel de centrala, s-au declarat foarte multumiti de alegerea facuta.

Exista foarte multe criterii de care sa tii cont atunci cand cauti o centrala pe lemne, si toate sunt foarte importante. Achizitia unei centrale pe lemne nu este intocmai una oarecare, drept urmare ar trebui sa nu risti nici macar putin.

Centrala pe lemne va reprezenta inima sistemului tau de incalzire, iar de aceea trebuie sa faci tot posibilul pentru ca modelul ales sa fie de o calitate cat mai buna.

De cele mai multe ori, calitatea poate fi garantata prin alegerea unei centrale care apartine unui producator renumit. In acest sens noi recomandam producatorul de centrale pe lemne Liepsnele, un producator de origine Lituaniana.

Cum stii ca producatorul de centrale este de incredere

Nu iti cumperi in fiecare an cate o centrala pe lemne, iar de aceea alegerea este una destul de dificila. Nu cunoastem niciodata suficient de bine piata de centrale deci prin urmare nici producatorii de centrale nu ne vor fi prea familiari.

Totusi, sunt cateva aspecte care garanteaza faptul ca un producator de centrale este de incredere. Pe acestea ti le prezentam in randurile urmatoare, pentru a-ti fi mai usor sa alegi centrala ideala in functie de producator.

Garantie

Un producator de incredere nu se va feri niciodata sa iti ofere o garantie extinsa pentru produsul achizitionat. Daca acesta nu mentioneaza nimic despre garantia centralei, este foarte probabil ca aceasta sa aiba o durata de viata mai mica decat te astepti.

In cazul centralelor produse de Liepsnele, garantia este de 5 ani. Practic, timp de 5 ani de zile nu vei duce grija posibilelor probleme tehnice care ar putea aparea. De asemenea, acestia garanteaza o functionare de pana la 25 de ani fara probleme. Putini sunt cei care ofera astfel de garantii!

Certificari

Centralele unui producator serios vor dispune si de certificari emise de Comisiile Europene care garanteaza o functionare in siguranta si eficienta. In cazul in care ai observat ca un cazan nu dispune de nici o certificare, atunci ar trebui sa eviti achizitia sa.

Centralele Liepsnele dispun de un certificat TUV care garanteaza buna functionare dar si performantele lor superioare.

Documentatie tehnica

Fiecare producator serios ar trebui sa ofere cumparatorului si o documentatie tehnica detaliata care sa fie folosita atat de catre utilizator, cat si de tehnicianul care va instala centrala. Drept urmare, cerintele si indrumarile pentru o instalare corecta si in siguranta nu ar trebui sa lipseasca din manualul tehnic al centralei.

Feedback de la cumparatori

Internetul ne permite sa gasim parerile lasate de persoanele care detin deja centrala pe care ne-o dorim. Daca producatorul respectiv nu exista pe internet, nu dispune de un site, drept urmare nu gasim nici pareri ale cumparatorilor, atunci ar trebui sa cautam alta centrala.

Pentru a nu risca nimic atunci cand iti cumperi centrala, iti recomandam sa te orientezi catre modelele produse de Liepsnele.

Leave a Reply