Incepe perioada unor reduceri – fake news sau realitate? Iata ce relateaza Botosaneanul

Incepe nebunia reducerilor, perioada din an pe care cel putin americanii o asteapta cu sufletul la gura. Asta pentru ca de acolo porneste si conceptul de Black Friday, ultima zi de vineri din luna noiembrie cand preturile mici cresc vanzarile, vazand cu ochii. In Romania insa, se pare ca doar conceptul in sine a fost preluat, caci in practica marii retaileri lasa de dorit.

Un trust de presa – Botosaneanul.ro – relateaza despre o actiune a autoritatilor de control. Un mare magazin de retail pe nisa de electronice si electrocasnice a fost recent amendat pentru practici neortodoxe. Adica oferta era inexistenta, desi promovata ca si cand ar implica cine stie ce mare reducere.

Stirea este si mai complexa de atat. Se pare ca punctul culminant este si reactia reprezentantilor acelui magazin. Acestia spun ca nu pot fi corecti, in timp ce toti ceilalti jucatori pe piata nu sunt corecti. O realitate trista care ne face sa ne gandim cata incredere sa mai avem in asa zisa campanie de Black Friday, de la orice comerciant ar fi vorba.

Ce mai aflam de la Botosaneanul

Pentru ca in ultima vreme tot mai multi sunt cei care imprastie fake news si fac din clickuri o goana dupa popularitate trebuie sa ne triem cu mare atentie sursele de informare. Ati ajuns unde trebuie la botosaneanul.ro. Daca sunteti din acest judet cu atat mai mult va intereseaza sa stiti acele stiri specifice.

Stirile nationale la orele de varf, atunci cand sunt anuntate la TV sau radio, sunt selectate. Adica cele mai importante din cele mai importante. Va intereseaza in schimb sa stiti realitatea in care traiti zi de zi, nu-i asa?

Din botosaneanul.ro aflam despre accidente Botosani, situatii destul de des intalnite sau despre ce se mai intampla la nivel de judet cu pandemia, numarul de imbolnaviri si de vaccinari. Aflam  despre goana unora pe strazile din oras, urmariti de politie sau despre cazuri socante din comunitatea in care traim.

Despre cum plange o comunitate intreaga dupa un preot decedat in floarea varstei, despre investitii la Mihaileni sau despre cum a ramas un taximetrist din Botosani fara masina de serviciu, dar si batut sunt alte cateva stiri prezentate aici.

Va puteti abona dintr-un singur click, descoperind in fiecare zi noi motive sa mai cititi acest ziar online, fie in pagina, fie pe contul de Facebook al ziarului in cauza.

Contact: redactie@martorincomod.ro

Leave a Reply