Inlocuirea display-ului nu mai devine o corvoada

Banuiesc ca stii acel moment in care realizezi ca trebuie sa inlocuiesti display-ul telefonului. Nimeni, din cate stiu eu, nu este prea incantat de acest lucru. „Vai, ce bine, pot sa imi inlocuiesc display-ul, si asa mi se pare ca are prea multe zgarieturi!” Va puteti inchipui ca acest scenariu este imposibil.

Si apoi urmeaza marea groaza in ce priveste schimbarea display-ului, pe langa pretul extrem de mare pe care il cer unii dintre cei care se ocupa cu aceste tipuri de reparatii. Marea spaima se refera exclusiv la timpul care o sa treaca pana cand se va rezolva problema.

Pentru cei care au o nevoie permanenta de telefon, practic s-au obisnuit cu el, fie la munca, fie in tot felul de chestiuni personale ideea de a le fi retinut cateva zile mobilul la service este destul de chinuitoare.

Cu toate aceste scenarii pesimiste, eu am avut noroc. Am aflat in mod personal despre un service serios din Suceava, care are ca angajati numai adevarati profesionisti. Locul se numeste Glassgsm si ofera cateva beneficii substantiale, de care ar trebui sa tii cont.

Ca de exemplu, numai daca vrei esti obligat sa treci pe la sediul lor ca sa duci telefonul la reparat. Daca nu dispui de timpul necesar deplasarii, poti oricand sa trimiti prin curier si coletul va fi livrat la sediul lor. Asta bineinteles dupa ce ai complet un formular de pe site-ul www.glassgsm.ro. Daca telefonul tau este un Samsung S6, cautarea ta va fi una dintre cele mai populare. Foarte multi dintre clientii Glassgsm au nevoie de o inlocuire display S6.  Tocmai din aceasta cauza, ti se ofera si o reducere substantiala la acest tip de reparatie.

Vei vedea ca va dura foarte putin timp pana cand va fi returnat coletul cu telefonul reparat, tot prin curier. La primirea coletului vei putea verifica daca acesta este reparat conform asteptarilor tale si tocmai atunci vei da si banii care se cuvin pentru prestarea acestui serviciu. La acest tip de telefon, Samsung S6, preturile reparatiei variaza undeva intre 640 si 680 de lei.

Daca vei observa ca in decurs de 90 de zile imaginea afisata de telefonul tau incepe sa devina iarasi neclara, in ceata, exista pixeli morti, culori sterse sau au inceput sa apara crapaturi, ai siguranta ca acestia il vor repara fara a da o alta suma de bani in plus.

Totusi, ca sa nu existe confuzie, expertii Glassgsm mentioneaza ca acest lucru se va intampla numai si numai daca reparatia actuala nu a fost efectuata in intregime sau doar superficial, adica daca vina este in intregime numai a lor.

Vei vedea si ca pe site-ul glassgsm.ro vei gasi afisate aproximativ toate preturile reparatiilor de tot felul, de la inlocuire antena, pana la inlocuire capac, in functie de fiecare marca si tip de telefon.

Stiu sigur ca tot la ei voi apela cand va fi vorba de o problema pe care o voi intampina cu telefonul, pentru ca au un pret corect si pun foarte mult accentul pe respectul pentru client, care este neconditionat. Plus ca daca mentionez ca am o urgenta, acestia vor fi mai mult decat amabili cu mine si vor incerca pe cat posibil sa rezolve problema cat mai rapid fara a avea prea multe pretentii in plus.

Leave a Reply