Inlocuirea geamului la iPhone 7 Plus

Telefoanele sunt niste obiecte foarte importante pentru fiecare, pentru ca prin intermediul lor se pot rezolva foarte multe lucruri si pentru ca avem asa mare nevoie de ele, tindem sa avem mai mare grija de ele pentru a nu le strica sau scapa, pentru ca ar trebui sa mergem la un service pentru reparatii, unde vom cheltui o suma destul de mare de bani si telefonul va fi retinut o perioada de timp. Exista cateva accesorii care sa ii asigure protectia maxima si alte accesorii referitoare la incarcarea sa. Pentru a afla care sunt aceste accesorii, te invit sa urmaresti randurile de mai jos. 

Primul accesoriu prezentat este incarcatorul care vine in cutie cu telefonul si se poate spune ca este cel mai important. Aceasta importanta este datorat faptului ca un telefon ar putea fi folosit o zi sau doua dupa care ar avea nevoie de incarcare pentru a putea fi folosit din nou. Daca se va strica incarcatorul este important sa mergi sa cumperi altul sau sa il duci la reparat. Sunt modele mai noi de telefoane care au functia de incarcare wireless inversa, dar necesita un alt incarcator care nu vine in cutie cu telefonul, ci trebuie cumparat separat, daca vrei sa folosesti acest tip de incarcare.

Folia de protectie este foarte importanta si se recomanda a se cumpara imediat dupa achizitionarea telefonului. Daca tocmai ti-ai cumparat un Iphone 7 Plus si l-ai scapat si nu aveai folie pe el, sansele sunt foarte mari sa trebuiasca sa schimbi geamul la Iphone 7 Plus pentru ca s-a spart, ceea ce te va costa destul de mult. Dar daca ai fi avut folie si l-ai fi scapat, telefonul nu ar fi patit nimic sau s-ar fi zgariat doar folia. 

Husa este tot un accesoriu de protectie si este bine daca se cumpara deodata cu folia. Ea se gaseste intr-o gama larga de modele, in diferite culori, cu diferite imprimeuri, peisaje, cu flori, cu animale si poate fi de silicon, care protejeaza spatele telefonului sau de tip carte, care protejeaza intregul telefon. 

Bateria externa este din ce in ce mai des folosita de catre utilizatorii de telefoane. Este foarte utila atunci cand nu esti acasa si cand nu ai o priza langa tine pentru a-ti incarca telefonul. 

Incarcatorul auto este si el util, iar bateria telefonului se poate incarca in masina daca nu ai o baterie externa, doar ca este posibil sa fie o incarcare mai lenta.

Acestea fiind spuse, daca iti lipseste vreunul dintre accesoriile mentionat mai sus, este foarte important sa mergi sa ti le cumperi pentru a-i asigura o protectie maxima telefonului si pentru a economisi bani, pe care i-ai putea cheltui in cazul reparatiilor si pentru a-i asigura o continua functionare prin incarcare.

Leave a Reply