Iphone 7 nou sau resigilat?

Cand vine vorba de cumpararea unui telefon performant foarte multi oameni evita sa il cumpere resigilat, care poate fi mai ieftin cu cateva sute de lei, chiar daca telefonul are un pret foarte mare si ei nu au un buget atat de mare. Chiar daca s-a lansat in urma cu doar cativa ani, Iphone 7 nu are un pret atat de accesibil pentru toata lumea, dar totusi foarte multe persoane se feresc de a-l cumpara resigilat si opteaza pentru cel nou-nout in ciuda pretului sau destul de mare. In randurile de mai jos voi explica de ce oamenilor nu trebuie sa le fie frica de cumpararea unui telefon resigilat si in cazul in care nu dispun de un buget mai mare sa opteze pentru aceasta varianta. 

Iphone 7 se gaseste pe foarte multe site-uri nou-nout, doar ca are un pret destul de mare, iar daca nu ai un buget suficient de mare, s-ar putea sa ai surpriza sa nu iti poti permite telefonul mult dorit. De aceea la unele site-uri ai posibilitatea de a alege sa il cumperi resigiliat. Dar haide sa lamurim ce inseamna un telefon resigilat. Ei bine, un telefon resigilat inseamna ca o alta persoana l-a utilizat inaintea ta, inseamna ca nu esti primul utilizator. Dar persoana respectiva poate ca a utilizat telefonul doar pentru cateva ore zile sau cateva saptamani in cazul cel mai extrem si dupa aceea si-a dat seama ca nu ii place telefonul si l-a returnat in acea perioada de 30 de zile. Dupa aceea, telefonul nu se mai putea afisa cu pretul pe care il are cel nou-nout, pentru ca el a fost utilizat pentru o perioada scurta de timp. De aceea se posteaza cu o reducere si se specifica faptul ca este resigilat. A fi resigilat nu inseamna a fi spart sau stricat, ci doar utilizat pentru o perioada scurta de timp. Unele persoane se gandesc ca un Iphone resigilat s-ar putea sa vina spart, astfel incat a fie necesara o inlocuire a geamului la Iphone 7, iar acest lucru este imposibil, pentru ca inainte de a-l pune in cutie si de a-l scoate la vanzare mai intai se asigura sa vada daca totul este in regula, iar daca telefonul ar fi fost intr-o stare grava de schimbare a sticlei, in primul rand nu l-ar fi acceptat la retur, iar varianta de a-l scoate din nou la vanzare este automat exclusa. 

Acestea fiind spuse, un telefon resigilat inseamna un telefon utilizat pentru o perioada scurta de timp, nu inseamna un telefon defect. Telefonul resigilat beneficieaza de o reducere de 200- 300 de lei sau chiar mai mult, iar reducerea aceasta iti permite sa ti-l cumperi pentru ca este o reducere destul de mare. 

Leave a Reply