IT500 – un termostat inteligent

Inteligenta artificiala este pe buzele tuturor in ziua de astazi. In ciuda parerilor in contradictoriu, acest domeniu va continua sa se dezvolte, devenind un sistem compus din inovatiile oamenilor si capacitatea de invatare a algoritmilor.

Ne lovim de acest concept in fiecare zi, fie ca vrem sa recunoastem asta sau nu. De la telefoane, tablete si calculatoare, pana la electrocasnicele pe care le folosim, toate incep sa fie programabile si controlate cu ajutorul unei conexiuni stabile la internet.

SALUS Controls, un lider in continua crestere pe piata sistemelor de control al instalatiilor termine din Europa, a realizat ca tehnologia a devenit o parte integrata a vietii noastre.

Asadar, ei au dezvoltat sisteme si produse care sa va ofere control deplin asupra casei dumneavoastra, de oriunde v-ati afla. O casa inteligenta nu este definita doar de dispozitive extraordinar de avansate si complicate si de catre roboti vorbitori. Din categoria de aparatura inteligenta fac parte si electrocasnicele sau alte dispozitive electronice folosite acasa.

SALUS Controls dovedeste acest lucru cu termostatul IT500. Acest regulator de caldura comandat cu ajutorul unei conexiuni la Internet, va ofera libertate deplina in controlorarea temperaturii locuintei, in orice moment, de oriunde v-ati afla.

In plus, pentru o facilitate de utilizare mai mare, termostatul vine cu trei programe prestabilite, care va ajuta daca nu doriti sa va bateti capul cu personalizarea prea mare a temperaturii. Totusi, pentru cei care prefera sa isi creeze prorpiul program de incalzire, in concordanta cu stilul lor de viata, aparatul ofera si aceasta posibilitate.

Confortul, siguranta si impactul scazut asupra mediului ii determina mai mereu pe oameni sa isi automatizeze casele. Termostatul IT500 este ideal pentru astfel de automatizari, prin simplitatea programelor de incalzire.

In plus, puteti alege in aplicatia mobila dintr-o multitudine de alerte si notificari: reminder pentru modul de vacanta sau pentru pre-incalzirea casei inainte de a ajunge dumneavoastra, alerta de geo-locatie atunci cand sunteti prea departe de casa si programarea nu e posibila, sau notificare atunci cand termperatura setata a fost atinsa.

Nu in ultimul rand, tot cu ajutorul aplicatiei mobile puteti porni si opri apa calda sau puteti seta temperatura pe zile individuale sau pe saptamani.

Acest termostat inteligent vine cu instructiuni de instalare si utilizare si cu actualizari periodice ale softului. Aplicatia fucntioneaza temporar si fara conexiune la internet, salvand toate modificarile pe care le faceti, in cazul in care se intampla ceva neprevazut.  In plus, daca intampinati probleme cu ea, puteti programa dispozitivul si direct din contul dumneavoastra, de pe site.

Intr-o era in care consumatorii cumpara orice le imbunatateste calitatea vietii, SALUS Controls a venit cu solutii inovatoare pentru problema incalzirii centralizate. Prin accesibilitatea produselor si prin usurinta de utilizare ei au reusit sa ajunga lideri europeni pe piata sistemelor de control al instalatiilor termine.

Toate acestea sunt sustinute de o calitate ridicata a  serviciilor, de expertiza echipei din spatele fiecarui produs si de spiritul inovator si ideile menite sa aduca valoarea fiecarui utilizator.

Leave a Reply