La ce sa te raportezi atunci cand alegi firma de servicii funerare?

Pierderea unei persoane apropiate este un moment de cumpana in viata oricarei persoane. Atunci cand moare cineva drag, desi este un eveniment tragic, de care nimeni nu isi doreste sa aiba parte, cu siguranta vom face tot ce ne sta in putina pentru a ne asigura ca cel trecut la cele vesnice va avea parte de o inmormantare demna.

De asemenea, aceasta trebuie sa respecte si traditiile religiei de care apartine defunctul. In astfel de clipe, nu multi isi gasesc puterea sa se adune, sa isi limpezeasca mintea si sa puna la punct fiecare detaliu al ceremoniei de inmormantare.

Tocmai din acest motiv, colaborarea cu o firma de servicii funerare nu este o optiune peste care sa se treaca cu vederea. In fond, este normal ca in asemenea clipe sa te simti devastat de suferinta, pentru ca  mintea iti va fugi numai la persoana care a plecat de pe aceasta lume si pe care nu vei mai avea ocazia sa o revezi.

Prin urmare, este chiar de dorit sa apelezi la sprijinul unei agentii ce presteaza servicii funerare, pentru a prelua pe umerii ei aceasta responsabilitate. Aceasta se va ocupa de tot ce inseamna organizarea ceremoniei de inmormantare.

Daca nu te-ai mai confruntat niciodata cu un astfel de eveniment si desigur, nu a fost nevoie sa cauti o firma de servicii funerare complete, trebuie sa afli ca exista cativa factori demni de avut in vedere atunci cand se alege compania funerara. Va trebui sa urmaresti:

Servicii funerare non stop

Este vorba despre acele firme care sunt mereu la dispozitia publiclului, la orice ora din zi sau noapte. Pot fi contacte deci oricand, intrucat mereu va fi mereu disponibil un consilier careva furniza celor interesati informatiile dorite cu privire la serviciile si produsele pe care le ofera.

Beneficiul principal pe care il prezinta aceste firme este faptul ca un agent de-al lor se va putea deplasa la locatia indicata pentru a asigura serviciul de toletare si imbracare a raposatului.

Servicii funerare complete

Te va interesa sa optezi pentru o firma cu servicii funerare complete, intrucat, in acele clipe de grea incercare, ultimul lucru pe care ti-l vei dori este sa incepi sa cauti cele necesare inmormantarii prin diverse locuri.

O companie care ofera pachete funerare complete va realiza toate cele necesare inmormantarii, de la pregatirea actelor necsare declararii decesului, pana la imbalsamarea decedatului si crearea aranjamentelor florale, obtinerea pachetelor alimentare, etc.

Servicii de transport funerar (national si international)

Uneori aceste servicii constituie o specializare pentru acele companii care ofera numai transport funerar national si/sau international, iar alteori sunt un serviciu inclus in pachetul funerar. In orice caz, majoritatea firmelor din acest domeniu ofera serviciul de ransport funerar.

Partea de consiliere

In afara de disponibilitate si transport, este necesar ca reprezentantul firmei sa ematizeze cu clientul, sa fie receptiv la nevoile si dorintele familiei indoliate. Uneori, nu doar ca aceste caracteristici lipsesc complet, insa au existat si tentative de inselaciune, profitand de vulnerabilitatea sau naivitatea celor indurerati. Este de preferat sa colaboram numai cu profesionisti, capabili sa ne acorde suportul necesar.

Calitatea produselor

Desi unii cred ca acest aspect nu prea conteaza, deoarece este vorba despre niste obiecte efemere, aceasta parere este una eronata.

Lucrurile de slaba calitate pot crea surprize neplacute chiar in timpul slujbei de inmormantare. In plus, organizarea unei inmormantari demne este ultimul lucru pe care il mai poti face pentru defunct, iar produsele de calitate nu trebuie sa lipseasca.

Referintele

Recenziile mai mult sau mai putin favorabile postate de fosti clienti pot fi un reper de incredere pentru o persoana care este la o prima astfel de experienta si care doreste sa beneficieze de servicii funerare de inalta calitate.

Nu in ultimul rand, va conta experienta firmei de pompe funebre. Vei dori sa primesti raspunsuri complete la intrebarile pe care le ai privind randuielile si traditiile legate de inmormantare cu care nu esti familiarizat.

Asemenea oricarei alte decizii ce vizeaza serviciile pe care le ofera o firma, cea legat de pompe funebre merita toata atentia ta. mai multe informatii poti afla accesand site-ul servicii-funerare-nonstop.ro.

 

Leave a Reply