Merino Runners  sau confort si flexibilitate in aceeasi pereche de pantofi

Daca esti adept al stilului casual sau sport casual, atunci neindoielnic te intereseaza o pereche de pantofi care imbina cu succes doua aspecte esentiale – confortul si flexibilitatea. Desigur, ca un accent aparte va fi pus si pe estetica – este cea care dicteaza complexitatea tinutei.

Pantofii Merino Runners, produsi de firma austriaca Giesswein, devin din ce in ce mai cunoscuti si apreciati, fiind confectionati din 100% lana merino, una din cele mai fine lane din lume. Avantajul delicatetei merinosului e faptul ca este atat de fina incat poate fi purtata direct pe piele.

Pantofii Merino Runners sunt disponibili intr-o paleta larga de culori astfel incat vei gasi cu usurinta perechea potrivita. Ii poti comanda pe site-ul Giessweinromania.ro. Iti prezint mai departe calitatile acestor pantofi, ce vizeaza un confort deosebit si o flexibilitate aparte:

  • Materialul utilizat este lana merino, 100% naturala. Brantul este tot din lana.
  • Lana are efect antibacterian, neutralizeaza mirosul, piciorul nu transpira.
  • Lana merino este tip 3D Stretch, tehnologie patentata Giesswein. Materialul devine elastic si va imbraca perfect forma piciorului.
  • Talpa are doar 46 grame, este dintr-un material cu proprietati asemanatoare cauciucului. Se comporta perfect atat la temperaturi ridicate cat si la temperaturi joase. Este usoara, foarte flexibila si antiderapanta.
  • Foarte usor de intretinut, pot fi spalati in masina de spalat la o temperatura de 30 grade, cu un detergent dedicat lanei. Se usuca in aer liber.

Calitatile ce recomanda linia de pantofi barbati Giesswein nu se limiteaza la cele mentionate. Cunoscuti si sub denumirea de sneakersi, acestia te pot ajuta sa completezi o tinuta moderna, fiind ideali pentru plimbari, drumetii sau activitati sportive usoare. Astfel, daca esti un explorator ar trebui sa bifezi o asemenea achizitie pentru a te bucura pe deplin de fiecare experienta.

De ce ar trebui sa apreciezi acest tip de sneakersi? Este simplu! Daca urmaresti sa obtii confort sporit la purtare indelungata, atunci va trebui sa alegi un model dintr-un material calitativ, rezistent, prietenos cu pielea, realizat dupa standarde inalte. Merino Runners indeplineste toate aceste calitati.

Te poti convinge personal de acest lucru. Brandul este deja cunoscut pe piata din tara noastra, atat pentru pantofii de care va povesteam mai sus , cat si pentru varietatea de papuci de casa din lana cu talpa din cauciuc natural, genti, etc.

Finisajul deosebit al pantofilor schimba complet conceptul de pantofi barbatesti, oferindu-le o cu totul alta definitie – a confortului deplin, indiferent de anotimp. De asemenea, pot fi integrati cu usurinta oricarei tinute vestimentare.

Referitor la brantul pantofilor Merino Runners, acesta ii claseaza peste optiuni fiind confectionat din lana merino, materialul natural ce a castigat detasat aprecierea publicului larg.

Daca te intereseaza o solutie care sa se traduca prin calitate, confort si flexibilitate deplina, Merino Runners este varianta care sustine astfel de avantaje.

Leave a Reply