Minciuni ale specialistilor in promovare online

Din lipsă de experiență și timp, tot mai mulți antreprenori sunt atrași de specialiștii în promovare online, care să se ocupe de segmentul de marketing al afacerii lor.

Cu toate acestea, de cele mai multe ori, antreprenorii sunt atrași de anumite vorbe ale acestora, fără să știe dacă este posibil acest lucru sau nu. Tocmai de aceea, vom dezbate în articolul de astăzi câteva expresii utilizate de astfel de specialiști, dar care nu sunt chiar adevărate. Haideți să le descoperim împreună!

Veți ajunge pe primul loc în două sau trei zile!

Aceasta este una dintre cele mai vechi afirmații pe care o poate menționa un specialist în promovare sau marketing. În primul rând, va trebui să înțelegeți faptul că aveți o concurență, indiferent de domeniul ales, care trebuie analizată în amănunt. Ulterior, va trebui să fie pusă la punct strategia, iar mai apoi îndeplinită.

Acestea fiind spuse, credeți că este posibil să îndeplinească toți acești pași în doar trei zile? Ar fi posibil doar dacă ziua ar avea vreo 200 de ore, dar, dat fiind numărul real, suntem de părere că intervalul de câteva zile este imposibil. Mai ales dacă vă doriți o strategie de calitate, personalizată pentru problemele și atuurile pe care le deține afacerea dumneavoastră.

Avem deja o strategie pentru afacerea dumneavoastră!

Dacă până acum credeați că afacerile sunt la fel, trebuie să știți că lucrurile nu stau chiar așa. Fiecare afacere are puncte tari și puncte tare, de care trebuie să se țină cont cât mai mult posibil. Așadar, strategiile pregătite în avans, fără a se cunoaște nici măcar 1% din acea afacere, cad din start.

De aceea, vă recomandăm să nu vă lăsați păcăliți de astfel de vorbe, ci să vă orientați către o persoană care să se ocupe personal de afacerea dumneavoastră, chiar dacă va avea nevoie de timp mai mult.

După o anumită perioadă de timp, nu mai aveţi nevoie de noi!

Începem prin a vă spune faptul că degeaba sunteți pe primul loc în topul căutărilor Google, dacă nu vă mențineți acolo. De aceea, este nevoie să aveți permanent o persoană care să se ocupe de afacere dumneavoastră pe partea de optimizare și promovare, astfel încât să nu regresați.

În plus, alegeţi o persoană care să vă poată sta la dispoziţie şi să vă ajute atunci când aveţi nevoie, fără să vă fie teamă că vă va lăsa baltă.

Leave a Reply