O cerere in casatorie memorabila

Fie ca sunt in varsta de casatorie sau doar in varsta adolescentina, toate fetele sau femeile isi doresc sa fie cerute in casatorie si de multe ori isi imagineaza cum va fi acel moment. Cu siguranta visele multor fete contin nelipsitul inel logodna dar si foarte multe flori. Ei bine, fetele viseaza dar barbatii sunt cei care pun in aplicare acest pas foarte important.

Acest eveniment trebuie sa fie cu totul si cu totul special. In primul rand pentru ca este un moment unic, dar si pentru ca persoana iubita, cea cu care ne dorim sa ne petrecem tot restul vietii, merita tot ce este mai bun.

Fie ca aveti de gand ca acest moment sa fie ceva intim, sa fiti doar voi doi sau doriti sa participe si cei apropiati cand va declarati iubirea, este important ca totul sa fie natural si din suflet. Persoana iubita va simti dragostea pe care i-o purtati.

Cadrul in care o veti cere de sotie trebuie sa fie unul bine pus la punct, asta pentru a o impresiona si mai mult. Daca evenimentul va fi intim, veti putea folosi lumanari pe care sa le asezati in forma de inimioara, aratandu-I astfel cat de mult o iubiti.

De asemenea, nu trebuie sa lipseasca petalele de trandafiri, puteti sa-i faceti un covoras din petale iar pe marginea acestui covoras sa fie aprinse lumanarile. Daca vor participa mai multi, folositi cat mai multe flori si inimioare. Puteti realiza chiar si o arcada din flori sub care ii veti oferi inelul de logodna.

Inelul de logodna poate fi oferit intr-o cutiuta bine aleasa sau daca doriti sa o surprindeti cu adevarat, acesta poate fi ascuns intr-un buchet de flori, intr-o prajitura sau chiar in paharul de sampanie.

Si pentru ca este vorba de o persoana draga, inelul de logodna nu trebuie ales oricum. Trebuie mai intai sa aflati ce-i place. Ce piatra va dori sa aiba inelul? Ce fel de aur? alb, galben, rosu, sau poate o cominatie de mai multe culori? Petrecand mai mult timp impreuna cu ea, nu va fi greu de aflat care sunt dorintele ei.

Partea buna este ca veti avea de unde alege, atat in ceea ce priveste modelul dar si materialele din care este facut. Daca totusi, nu va atrage nici un model, nu este nici un fel de problema.

Veti putea sa-l faceti dupa propriul gust, la comanda. Astfel, veti creea un inel de logodna unic, dupa dimensiunea si gramajul dorit. Veti avea posibilitatea sa combinati orice culoare a aurului cu orice piatra. Bineinteles ca si pietrele pot fi alese in functie de culoarea dorita.

O astfel de ocazie trebuie sa ramana memorabila, de aceea inelul de logodna trebuie sa fie perfect!

Leave a Reply