Parfum Unisex Jean Paul Gaultier Gaultier 2 Eau De Parfum 40ml

Jean Paul Gaultier s-a nascut in 1952 si este un designer francez care si-a inceput cariera in anul 1970 drept asisten al lui Pierre Cardin. Mai multi creatori de moda din acele timpuri s-au axat pe hainele formale insa Gautlier s-a axat pe moda care s-a purtat pe strada si pe Popular Couture. In anul 1990 el a creat acel sutien con care a fost atat de comentat si pe care l-a purtat madona.

De asemenea el a folosit ca modele barbatii mai in varsta si femeile dezvoltate de unde si numeroasele critici pe care le-a primit in lumea modei.

Aceste decizii insa i-au adus si popularitate iar primul sau parfum a fost lansat in anul 1993 fiind imediat urmat de cel din 1995 ambele fiind populare inca de la inceput. Ulterior a inceput sa lanseze parfumuri noi si ultimul a fost Fleur de la Male.

Parfum Unisex Jean Paul Gaultier Gaultier 2 Eau De Parfum 40ml a fost introdus in luna septembrie a anului 2005 si este primul parfum unisex al brandului Gaultier fiind un parfum oriental de vanilie si dezvoltat de parfumierul celebru Francis Jurkdjian. Acesta este foarte persistent si o lista minima de ingrediente.

Gaultier 2 a reusit sa seduca inca de la bun incput cu deschidere dulce de cafea amestecata cu vanilie. Detaliile interesante stau in faptul ca avand in vedere rapoartele presei, Jean Paul gaultier nu vrea sa creeze un aprfum cu piramide olfacitve clasice si prin urmare creatorul sau a prevazut o structura liniara.

Noile parfumuri de la Jean Paul Gaultier sunt numere care reprezinta echilibrul pentru femei sau barbati si sunt parfumuri ale caror flacoane sunt magnetizate.

Notele de baza care compun aceste parfumuri sunt relevante pentru un traseu misterios care aminteste de mireasma de piele si este construit pe trei acorduri de baza: vanilie, mosc si ambra. La toate acestea se adauga si lemnul in general dar si chihlimbarul ceea ce face ca stilul sa fie unul oriental si vanilat.

Acest parfum este perfect pentru serile aromate si pentru intalnirile romantice. Asta nu inseamna ca nu poate fi purtat si ca parfum de zi cu zi la birou insa iti recomandam sa ai grija la cantitatea aplicata pentru ca este un parfum intens si persistent si nu iti doresti sa creezi efectul contrar asupra oamenilor din jurul tau.

Chiar daca este vorba despre un parfum vanilat acesta nu este deloc dulce si nu stirbeste din masculinitatea pe care ti-o doresti. Vei descoperi ca inca de la primele utilizari acest parfum va deveni una cu tine si vei transmite peste tot in jur rafinament, eleganta si atitudine.

Poti folosi acest parfum subtil si la intalnirile de afaceri sau la evenimentele ceva mai formale pentru ca notele sale dau putere si eleganta si te vor face sa pari sigur pe tine.

Daca vrei sa duci cu gandul la zonele orientale si la toate elementele naturale care caracterizeaza lumea orientala pe care o vezi din filme atunci acest parfum este pentru tine.

Leave a Reply