Pozitia de conducere

In cadrul componentei culturale a procesului de interviu si selectie, un candidat pentru o pozitie de conducere trebuie sa demonstreze ca are convingeri, valori si un stil de lucru, care sa fie congruente cu cele ale organizatiei dumneavoastra. Intr-o organizatie orientata spre oameni de perspectiva, veti dori sa selectati managerii care prezinta aceste caracteristici.

manager

Valorizarea oamenilor, a comunica eficient, dar a si asculta frecvent, a dori sa creeze un mediu in care angajatii sa se simta puternici, abilitatea de a organiza oamenii, a-si asuma raspunderi si a fi responsabil, fara masuri punitive, a demonstra calitati de conducere si directie clara, a crede in munca in echipa, a plasa clientuliîn centrul motivatiei pentru existenta si a considera personalul de raportare in calitate de clienti, sunt doar cateva dintre multele calitati pe care trebuie sa le cautati la un manager.

Cu toate acestea in minte, prevenirea greselilori de management si a proastelor decizii este extrem de importanta pentru o organizatie de succes. Asa ca daca vrei sa devii un manager mai bun, tebuie sa-ti identifici greselile de management si sa-ti doresti sa le observi, sa le previi pentru a le putea evita.
Dezvoltarea unei relatii bune de raportare cu angajatii este un factor cheie in gestionarea si succesul unei companii. Nu vrei sa devii consilier de divort sau terapeut in viata angajatilor, dar e bine sa stii ce se intampla in viata lor, unde merg in vacanta sau cu cine joaca fotbal. Interesul fata de cei cu care lucrezi este sanatos si benefic.

Leave a Reply