Programarile la salon devin mai simple prin Stailer

Probabil te-ai aflat macar o data in situatia de a nu te programa la salon pentru ca nu ai gasit numarul de telefon de la receptie. Timpul a fost prea scurt pentru a-l solicita de la alte persoane si ai ales sa iti faci tu serviciul acasa. In acest fel, parul, tenul sau unghiile se pot distruge, pe langa faptul ca vor arata ciudat. Programarile la salon devin mai simple prin Stailer!

Ce este Stailer si cum se utilizeaza?

Stailer este platforma care permite stilistilor si saloanelor de infrumusetare sa isi inscrie afacerile online. Pe acest site vei descoperi noi stilisti din zona ta, daca te afli in Bucuresti, Timisoara, Oradea, Iasi sau Cluj. Platforma permite vizitarea virtuala a saloanelor si devine un prieten de nadejde al stilistilor si saloanelor. Este ideala atat pentru clienti, cat si pentru specialistii din industria Hair & Beauty.

Utilizarea site-ului este foarte simpla. Prima pagina este destinata doar programarilor si gasirii celor mai bune servicii. Din listele afisate va trebui sa alegi zona in care te afli, genul tau, serviciul dorit, ora si data cand vrei sa te programezi.

Sunt disponibile servicii pentru par, corp si cosmetica. Spre exemplu, poti face o programare la aranjat si tuns la Iluminatti Concept in doar cateva secunde. Acest salon are o medie de recenzii de 5 din 5 si poate fi vizitat atat de catre domni, cat si de doamne.

Programarile la salon devin mai simple prin Stailer! Nu mai pierde timpul la telefon si nu iti mai programa activitatile in functie de vizitele la salon. Prin acesta platforma te vei putea programa de oriunde, fara sa fie necesara deplasarea. Din confortul propriei case sau de la birou, poti vizualiza toate detaliile despre un salon sau stilist. Detalii suplimentare aici despre serviciile la care poti apela prin stailer.ro.

Intampini probleme la efectuarea unei programari? Tot pe prima pagina a site-ului ai disponibil un ghid video care te indruma pas cu pas. Dupa un singur minut vei stii cum trebuie sa faci programarea. Mai jos, vei avea si o sectiune de intrebari frecvente unde poti descoperi raspunsurile necesare.

Timpul este foarte pretios, asadar nu il mai pierde cu programarile telefonic! Platforma stailer.ro poate fi accesata oricand si de oriunde. Daca ai putin timp liber il poti petrece cu familia sau prietenii, accesand totodata si site-ul pentru programari. Te poti programa impreuna cu o prietena, mama sau iubitul la acelasi salon.

Cauta serviciile de care ai nevoie, apoi seleteaza salonul la care doresti sa faci programarea. Dintr-o multime de rezultate vei gasi cu siguranta ceva potrivit pentru nevoile si buzunarul tau! Nu trebuie sa te programezi imediat, ci poti compara preturile, rezultatele si recenziile saloanelor. Fiecare rezultat cuprinde toate aceste detalii.

Programarile la salon devin mai simple prin Stailer! Cu doar cateva click-uri vei putea face o programare la salonu sau stilistul dorit, fara sa te deplasezi sau sa vorbesti la telefon. Ia-ti tot timpul de care ai nevoie pentru a selecta un serviciu pentru ca platforma este complet gratuita!

Leave a Reply