Puterea accesoriilor – cum sa faci din bratarile purtate elemente statement pentru intregul tau look

Accesoriile sunt usor subestimate, tinand cont ca acestea doar completeaza o tinuta. Insa acestea au si ele farmecul lor, au desigur un rol bine definit si chiar pot scoate o tinuta din banal.

Spre exemplu, bratarile sunt cele care te pun in valoare cu fiecare miscare a mainilor. Nu iti dai seama, dar adaugand un astfel de accesoriu iti poti schimba imaginea in una mai chic.

Bratarile de la Old Skipper sunt spre exemplu un stil aparte, originale in primul rand pentru ca sunt handmade. Sunt lucrate manual pana in cele mai mici detalii. Au un farmec aparte prin combinatiile pe care le prezinta, cu sistem de inchidere de tip brida sau ancora, cu mini janta sau cu un mini avion.

Diversitatea acestor tipuri de bratari include chiar si variante cu charm. Vorbim asadar despre altfel de bratari, stilate si interesante care atrag toate privirile. Indiferent de optiunea pe care o alegi trebuie sa stii ca astfel de accesorii ies in evidenta si pot deveni element statement in toata tinuta ta.

Bratarile cu charm, pentru cei cu gusturi pretentioase

Desi sunt accesorii unisex, bratarile cu charm se potrivesc mai degraba femeilor pretentioase. Exista o inexplicabila atractie fata de tot ce este stralucitor, iar charm-urile asociate bratarilor Old Skipper sunt negresit cele care confirma aceasta teorie.

Sunt bratari din piele cu charm, cu variate culori, potrivite spre a fi integrate la aproape orice tinuta.

Bratarile aviator, inovative

Ce poate remarca oricine la acest brand este ca vine cu stiluri noi si interesante. Nu te-ai fi gandit insa ca o mini janta sau un avion pot fi simbol si sistem de inchidere al unor bratari.

Astfel de alegeri vizeaza pe cei pasionati de anumite domenii. La fiecare varianta exista franghie nautica impletita in mod interesant si altfel. Asadar detaliile de acest gen se completeaza perfect si rezulta accesorii cu care ai sansa sa iesi in evidenta.

Bratarile din piele, pentru cei hotarati pe deplin

Cat despre linia de bratari Old Skipper din piele se poate spune ca astfel de stiluri definesc pe cei puternici si hotarati, pe cei care stiu ce anume isi doresc mereu. Bratarile din piele sunt in general o alegere indrazneata prin simplul fapt ca acest tip de material nu este comun. Unii il asociaza cu stilul rock sau cel pur masculin in orice caz.

Astfel de bratari pot fi chiar ideale pentru tinutele de tip office. In functie si de culoarea pe care o alegi si modelul exact, o astfel de bratara iti imbraca incheietura intr-un mod stilat. Cu fiecare miscare a ta esti urmarita desigur.

Descopera la oldskipper.ro toate colectiile de bratari din franghie nautica, unele cu piele, cu charm, varietatea acestora si comanda pe cea sau cele favorite. Iti vei da seama ce contributie au atunci cand le vei purta.

Poti fi sigur ca sunt rezistente, au si garantie in acest sens, asadar le vei descoperi ca fiind si practice, te vei indragosti de acest stil si nu va trebui sa renunti nicicand la el, indiferent de tinuta pe care o ai, alta in fiecare zi.

Leave a Reply