Sa vorbim despre videochat

Atunci cand vorbim despre videochat de multe ori ne gandim la munca de acasa. Cred ca macar unul dintre noi a vazut un video cu o femeie care sta acasa, intr-o camera intunecoasa si faca videochat. Ei bine acest lucru nu mai este de mult o realitate.

Acum videochatul se face doar de la studio, unde modelul de videochat are parte de cele mai bune servicii. Camerele sunt mobilate pentru a oferi confort, in plus fiecare model se poate bucura de cele mai bune aparate de filmat.

Lucrul de acasa in acest domeniu poate reprezenta un adevarat esec. De ce? In primul rand pentru ca nu ai cum, fara o investitie destul de mare, sa faci o camera sa arate la fel de bine ca una dintr-un studio, mai apoi pentru ca este dificil sa te ocupi de lumina. Sa nu mai vorbim ca filmarile, daca sunt facute cu ajutorul camerei laptopului, nu au cea mai buna calitate.

Daca alegi sa lucrezi la un studio de videochat vei uita de promele de mai sus. Cei de la tehnic sunt cei care se vor ocupa de camera, astfel ca in final atat tu cat si clientul sa fiti multumiti. De asemenea daca ai orice fel de problema tehnica va fi mereu acolo cineva care sa te ajute.

Deosebire vom gasi si daca ne referim la tinuta ta, dar si ma machiaj. Atunci cand lucrezi de acasa nu iti raman la dispozitie decat gusturile tale si produsele pe care deja le ai in casa. La un studio de videochat va exista mereu cineva care sa iti dea sfaturi, care sa te ajute cu machiajul sau alte astfel de probleme.

Nu uita ca la fel ca si tine clientii pot decide foarte usor cu cine sa vorbeasca, in plus ei au un numar mai mare de fete din care sa aleaga. Asa ca pentru a avea succes cel mai bine este sa apelezi la specialisti, la persoane care deja au experienta in domeniu. Plus ca pentru siguranta ta mai bine lucrezi direct intr-un studio. Totul este confidential in acest domeniu, deci nu trebuie sa iti faci griji cu privire la acest lucru.

Leave a Reply