Scapati de durerile de cap si cele menstruale daca va tratati cu ventuze pentru raceala

Pentru oricare dintre noi, durerile de cap sunt infioratoare si am da orice pentru a scapa de ele. Incercam tot felul de medicamente numai sa scapam de ele, dar vom observa ca nu toate au vreun efect asupra durerilor de cap. Daca nu stiati, tratamentul cu ventuze pentru raceala reprezinta o alternativa sanatoasa in rezolvarea problemei. Acest tip de tratament vindeca un numar foarte mare de afectiuni, iar rezultatele apar dupa primele utilizari. In cazul in care nu stiti sa le aplicati acasa, cel mai bine ar fi sa mergeti la medicul specialist. Acesta nici nu va incepe aplicarea ventuzelor fara o consultatie in prealabil si un diagnostic. Dupa care, va trebui sa urmati la punct si virgula o schema de tratament propusa de acesta.

Ventuzoterapia prezinta numeroase beneficii pentru organism si afectiunile de care acesta sufera: imbunatateste circulatia sangelui, va scapa de raceli, mai ales in aceasta perioada, de durerile de cap, cele menstruale si ajuta la calmarea sistemului nervos. In urma cu mii de ani, ventuzele nu lipseau din trusa nici unui medic. Inainte ca acestea sa fie aplicate direct pe piele, se maseaza cu ulei sau o crema hidratanta pentru a aluneca mai bine si a nu provoca disconfort pacientului. Timpul de actiune al acestor ventuze pentru raceala este de 15 minute; trebuie asteptat pana cand, in interiorul ventuzelor, se formeaza echimoze.

Chiar daca metoda poate parea dureroasa la prima vedere, in practica lucrurile stau total la polul opus: pacientul nu va simti nici o durere, ci doar o stare totala de relaxare. Acesta va observa cum pielea se ridica din cauza presiunii care se creaza, aceasta modificandu-si aspectul. Dupa terminarea tratamentului, pe piele se va aplica o crema hidratanta. Urmele lasate de ventuze pentru raceala vor disparea dupa o saptamana si nu trebuie sa va speriati, deoarece este ceva normal. Chiar daca tratamentul este unul agresiv pentru piele, specialistii http://yanno.ro/ventuze-medicinale/ spun ca pacientul nu va simti durere, ci doar o stare de relaxare.

Rolul unor ventuze pentru raceala

Ventuzele masaj au rolul de a imbunatati circulatia sangelui, de a sparge stratul de grasime si de a impiedica formarea altora noi. Dupa un efort prelungit depus de pacient, tratamentul cu ventuze pentru raceala il ajuta sa se relaxeze. Si aici facem referire la urcatul pe munte ori la mersul pe bicicleta, miscari ce duc la aparitia durerilor musculare, dar si la durerile de articulatii. Aplicarea ventuzelor se adreseaza si campului energetic al pacientului, nu doar aspectului sau fizic. Veti scapa de celulita daca veti utiliza ventuze din cauciuc, avand in vedere ca acestea pot fi aplicate atat la cald cat si la rece. Pentru cele care se aplica la rece se folosesc ventuze masaj din cauciuc, iar pentru cele la cald se folosesc ventuzele din sticla. Tratamentul cu ventuze masaj vindeca o gama variata de afectiuni, printre care hipertensiunea arteriala, astmul sau afectiuni ale prostatei.

 

 

Leave a Reply