Spatiul generos, un motiv in plus sa alegi un apartament de 3 camere

Ar fi pacat ca odata ce exista decizia de a investi intr-un imobil sa nu fie vorba de cel care intruneste toate conditiile calitative si nu numai. Sunt noi sperante, sunt alte dorinte, cel putin comparativ cu spatiul de locuit de pana la un moment dat. Asadar, daca ai locuit intr-o garsoniera meriti cel putin un apartament de 2 camere sau de ce nu, chiar de 3.

Multi cand aud de apartamente de vanzare Brasov 3 camere se gandesc la costuri mari, intrucat un spatiu mare se intretine mai greu; daca mai e si vorba de o locatie de genul un oras mare si bine cotat, cu atat mai mult se instaleaza panica unor costuri exagerate. Ce nu stiu multi insa este ca noile constructii nu sunt numai aspectuoase, ci si mai avantajoase.

Sa alegi un apartament de 3 camere, intr-un cartier nou infiintat, inseamna sa investesti corespunzator in nivelul tau de confort. Iata cum ar putea sa se defineasca acest lucru:

  • Compartimentari interesante. La 3 camere cum si spatiul este mai generos, exista varianta de a opta pentru 2 camere de dormit sau una mai spatioasa si o alta fiind o interpretare de birou, spatiu de depozitare etc. Atat de multe idei, cat sa se plieze pe nevoile fiecaruia.
  • Spatii mari. Spre exemplu, peste 69 de metri patrati utili inseamna deja o locatie in care o familie se poate acomoda foarte bine. Cand apar si copii, nu este nicio problema, intrucat delimitarile de camere avantajeaza din nou.
  • Concepte moderne. Pentru cei care sunt curiosi sa descopere ce planuri au avut marii investitori in dezvoltarea imobiliara, cartierele rezidentiale destul de recent aparute sunt o emblema a modernului. Acestea tin cont de tot ce si-ar putea dori o persoana cu pretentii de a avea un trai decent, linistit, si comod de asemenea. Siguranta unor astfel de zone, faptul ca sunt bine plasate reprezinta motive in plus de satisfactie.
  • Nu numai ca se respecta alte standarde, insa calitatea primeaza. Noile legi impun anumite conditii asa ca nu se mai pune problema spatiilor inguste si mici, cu pereti prin care se aude totul. Mai cu seama cand se vizeaza alegerea unui imobil parte dintr-un proiect imobiliar de la un dezvoltator renumit, rezultatul este unul calitativ din toate punctele de vedere: finisaje, imbinari, materiale, pardoseala si tot ce intra in componenta locuintei tine cont de vremurile moderne. Odata achizitionat, nu mai are nevoie de alte investitii in acest sens.

O investitiei imobiliara de tipul celor de 3 camere reprezinta spatiul necesar pentru a delimita foarte clar ce este zona intima si confidentiala si ce este zona destinata altor activitati. In acest fel fiecare se poate bucura de o zona numai a sa ce nu corespunde cu alte nevoi. Fata de acele locuinte ce limiteaza posibilitatea de a avea o zona de recreere, de living, unde pot intra invitatii, cele cu 3 camere aduc si versatilitatea in a intrebuinta spatiul dupa bunul plac.

Leave a Reply