Specialistii Docloud.ro au lansat de curand aplicatia ideala pentru firmele de consultanta si nu numai

Firmele de consultanta in afaceri sunt respectate si prezente in fiecare domeniu, din toate colturile lumii.

Avem nevoie de ele si apelam la serviciile lor in situatii din cele mai diverse, printre care: deschideri si radieri firme, mentiuni ONRC, accesare de fonduri, intocmire de acte constitutive si hotarari, cereri de inregistrare si asa mai departe.

Prin urmare, inevitabil apar perioade in care specialistii in consultanta afaceri sunt coplesiti de volumul de munca, iar oboseala si neatentia isi vor spune cuvantul.

Ce inseamna acest lucru? Ei bine, completarea defectuoasa a unor astfel de documente vine la pachet cu o serie de neplaceri. In mod categoric dosarele nu vor fi aprobate la ONRC, iar asta necesita noi drumuri de catre client, care isi va pierde increderea in respectiva firma de consultanta.

Trebuie amintit si aspectul cel mai important care vizeaza costurile implicate cu persoane calificata, responsabila cu completarea acelor documente.

Acum, cand timpul este una dintre cele mai pretioase resurse si persoanele calificate, apte de munca sunt tot mai greu de gasit, specialistii Docloud.ro vin cu o veste buna pentru firmele care asigura consultanta in afaceri.

Este vorba aplicatia online Docloud.ro, gandita sa diminueze efortul uman si sa excluda greselile, astfel incat intocmirea corecta a documentelor sa aiba loc intr-un timp scurt.

Conceputa intr-un stil practic pentru a fi inteleasa de oricine, aplicatia este simplu de utilizat.

Astfel, intocmirea documentelor necesare pentru diverse spete si situatii devine o misiune ce poate fi dusa la bun sfarsit cat ai spune… click!

Aplicatia nu este doar o solutie consultanta afaceri, intrucat poate fi utilizata cu succes si de catre profesionistii constabili ori de catre alti specialisti care activeaza in aceasta sfera, care se afla la inceput de drum si nu sunt familiarizati cu procedurile.

Acestia vor beneficia de suportul constant al specialistilor de la Docloud.ro, pana vor deprinde lucrurile si se vor descurca pe cont propriu, folosind aplicatia mentionata.

Poate deveni deci ajutorul de nadejde al tuturor expertilor care doresc sa isi imbogateasca portofoliul de clienti, sa capete vizibilitate si credibilitate pe piata, sa castige increderea clientilor si sa ii fidelizeze, fara a depune un efort notabil in acest sens.

Altfel spus, timpul dedicat completarii actelor necesare poate fi dirijat catre identificarea solutiilor optime, pliate pe nevoile fiecarui antreprenor. Este vorba in fond despre gestionarea inteligenta a timpului.

O provocare acceptata si indeplinita de catre specialistii DoCloud.ro a fost accea de a oferi posibilitatea obtinerii unui certificat constatator de la Oficiul National al Registrului Comertului, pe calea rapida, a online-ului.

Astfel, in numai cateva minute de la confirmarea platii vei putea descarca din aplicatie documentul original, autentificat prin semnatura electronica a O.N.R.C.

Poate fi considera aplicatia metoda rapida si eficienta prin care te eliberezi de responsabilitati si te focusezi asupra unor alte aspecte importante?

Raspunsul este afirmativ, cu mentiunea ca ai linistea si increderea ca informatiile din documente sunt corecte, astfel incat sa iti pastrezi renumele imaculat in fata clientilor tai. Pana la urma, o mica neatentie te poate costa mai mult decat ai crede.

Poti diminua acest risc, descarcand din platforma www.docloud.ro aplicatia Docloud, cu multiple functii si adresata atat consultantilor in afaceri, cat si profesionistilor contabili.

Leave a Reply