Top 4 mituri despre videochat

In lumea videochatului nu lucreaza fotomodele. Nici nu ti se cere experienta in domeniu. Poate ca suna neobisnuit insa realitatea aceasta este. Sunt poate idei mai  usor de inteles pe masura ce descoperi domeniul cu alti ochi.

Iata deci 4 mituri despre angajari videochat Bucuresti si cum sta treaba de fapt.

Angajarea in anumite conditii

Din momentul in care pasesti in lumea aceasta, stereotipurile clasice dispar. Nu se tine cont de studii, din ce familie provii, din ce clasa sociala. Nu conteaza experienta pentru ca trainingul oferit este ceea ce un studio de prestigiu asigura modelelor sale.

Contrar a ceea ce unii cred, de fapt angajarea in videochat implica cerinte simpliste: sa fii majora, varsta maxima de 30 de ani; sa cunosti limba engleza la nivel mediu si sa ai ceva referinte despre utilizarea unui PC. Pe langa acestea, conteaza mai degraba determinarea, convingerea de a face asta, modul in care un model stie sa se puna in valoarea. Conteaza asumarea si totodata entuziasmul de a o lua pe un astfel de drum.

Program nocturn

Ce pare destul de ciudat este ca multi asociaza ideea de videochat cu o activitate desfasurata pe timp de noapte. Poate pentru ca ideea in sine este prost perceputa. Sa lamurim: videochatul nu inseamna o intalnire cu cineva, ci mai degraba o conversatie cu interlocutori straini.

Asa zisa intalnire de fapt este strict in mediul online. Mai apoi, programul este unul flexibil. Oricum fusul orar intre modele, ce lucreaza in studio, si cei care cauta compania lor, ce sunt din tari straine, este usor diferit. Asadar, indiferent de ora, modelul poate lucra.

Programul la videochat este mai degraba ales dupa bunul plac. Fiecare in parte are o camera a sa, are intimitate si un program ales dupa modul in care doreste sa se imparte intre treburile de peste zi.

Promovare versus intimitate

Modelele ce lucreaza in acest domeniu sunt protejate la propriu. Acestea activeaza pe retele de nisa, disponibile numai pe siteuri internationale. Din tara, nu exista liber acces la astfel de platforme. Asadar, modelele au intimitate, au confidentialitate si se “promoveaza” de la sine prin modul in care se fac placute, vizual vorbind.

Banii nu sunt atat de multi pe cat se vehiculeaza

Fiecare in parte se raporteaza diferit la ceea ce inseamna bani multi sau putini. Cert este ca spre exemplu la studioul Be You modelele sunt platite generos. Au parte din start de bonus la angajare si de tinute oferite gratuit. Primesc chiar si bonus daca vor recomanda pe cineva.

Banii se pot oferi zilnic sau bilunar si fiecare model isi poate verifica contul. Un model angajat la Be You Studio are parte de un comision intre 50 si 80%, dupa ce se platesc si taxele aferente castigurilor. Pentru ca da, totul este legal, transparent.

Videochatul a depasit de ceva vreme acel unghi de necunoastere, con de umbra si prejudecata. Ar fi bine sa ne dam seama de asta pana cand sa ne formam idei ce nu corespund cu realitatea.

Leave a Reply