Variante prin care iti poti asigura castigul constant la pariuri sportive!

Intr-o lume dictata doar de intuitie si noroc, ai nevoie de o strategie bine pusa la punct pentru a-ti asigura castigul. Nu putine sunt momentele in care chiar si pariorii veterani pierd pentru ca nu isi respecta in totalitatea strategia de a paria sau poate ca nici nu au una.

Iti recomand sa pariezi intotdeauna calculat, cu limita de masura pentru ca aici, in cercul pariorilor sportivi, orice lucru dus la extrem atrage de cele mai multe ori pierderea.

Totusi, cum arata strategia ta? Da roade atunci cand o aplici sau esti mai tot timpul nemultumit de faptul ca nu iti aduce un castig prea mare? Haide sa vedem impreuna unde trebuie sa fii mereu atent pentru un castig cat mai sigur.

  1. Documenteaza-te atent inainte de a compune fiecare bilet!

Suntem tentati sa pariem doar de dragul de a paria, doar pentru a ne testa norocul si intuitia, iar acest lucru este total gresit. Daca fiecare parior s-ar documenta mereu inainte de a compune un bilet, iti spun ca nu putini ar fi cei care si-ar asigura venitul doar de pe urma pariurilor.

Iti recomand sa te informezi corect inainte de a compune fiecare bilet. La ce sa fii atent? Ei bine, ai in vedere gradul de pregatire a fiecarei echipe in parte. Apoi arunca o privire si pe rezultatele ultimelor meciuri dintre echipele respective unde este cazul, la cele ce au mai jucat in acea formula.

  1. Cotele sunt prietenele tale – nu uita acest lucru!

Dupa cum prea bine stii, cotele reprezinta corespondenta dintre posibilul castig si miza pariata. In cazul in care nu stiai, o cota mai mica, atunci cand vorbim despre o victorie, va furniza catre tine o suma mai mare de bani. Atunci cand vorbim despre cote mari, lucrurile stau total invers.

Astfel spus, cotele iti asigura intr-o oare care masura castigul. Ele sunt stabilite de tipsteri cu o vasta experienta in domeniu, dupa o lunga si exacta documentare, intocmai dupa cum ti-am recomandat sa faci. Daca vrei sa vezi cotele aferente meciurilor viitoare te invit sa accesezi piatadeponturi.ro.

  1. Nu imparti propria strategie cu ceilalti!

Ce ti-am spus pana acum este doar o parte, doar ce sta la baza unei strategii bine puse la punct. Restul lucrurilor te privesc direct pe tine – tu alegi pe ce baze facultative iti vei construi de acum drumul spre un castig sigur.

Iti recomand sa ai in vedere si sportul pe care pariezi. Sa stii ca pariurile sportive nu se invart doar in jurul fotbalului. Handbalul, bashetul si asa mai departe sunt alte sporturi spre care iti poti indrepta atentia.

Indiferent ca strategia ta este in stransa legatura cu numarul suporterilor echipelor in cauza, fie ca se bazeaza pe factorii climatici din ziua meciului si asa mai departe, alege sa o tii doar pentru tine.

Acest cerc al pariorilor este unul vicios, plin de strategii si aliante duse la extrem, asa ca daca nu esti sigur pe cel care vrea sa impartiti castigul mai bine spune PAS.

Biletul zilei la pariuri cu Piatadeponturi.ro este un alt element ce te poate propulsa langa castig – nu uita sa il ai mereu in vedere!

Leave a Reply