Vrei să ieși din tipare? Alege un inel de logodnă cu rubin

Alegerea inelului de logodnă le dă câteva bătăi de cap bărbaților care s-au hotărât să facă pasul cel mare. De la prețul inelului, până la magazinul de unde-l cumpără și, cel mai important, teama că s-ar putea ca bijuteria să nu fie chiar pe placul iubitei – toate sunt adevărate surse de stres și emoție pentru tinerii îndrăgostiți.

Cu toții vor ca inelul ales să fie ceva cu adevărat special, cu atât mai mult cu cât simbolistica lui este una aparte, depășind cu mult valoarea sentimentală a oricărei alte bijuterii. În același timp, rămâne întrebarea:

Cât de prețios trebuie să fie inelul, pentru a fi pe gustul iubitei?

Răspunsul standard este: un inel cu diamant corespunde, cu siguranță, dorințelor oricărei femei. Este suficient de prețios și de elegant pentru a impresiona orice domnișoară, în orice situație. Corect! Însă, în același timp, inelul cu diamant este cea mai predictibilă și întâlnită alegere, mai ales când vine vorba de situații speciale, precum logodna.

Așadar, de ce să nu ieși puțin din tipare? Există și alte variante suficient de sofisticate și de speciale pentru a se preta unei astfel de ocazii. O alegere aparte, extrem de rafinată și cu o simbolistică aparte este inelul de logodnă cu rubin.

RUBINULUI OFERĂ O ÎNCĂRCĂTURĂ SIMBOLISTICĂ APARTE

Rubinul este una din pietrele prețioase cu o însemnătate specială și, pe deasupra, se potrivește de minune cu simbolistica logodnei. Fiind considerat un talisman al dragostei, pasiunii, protecției și prospețimii, rubinul insuflă energie și entuziasm pentru viață.

În Evul Mediu, rubinul era considerat un semn al nobilimii, care oferea purtătorului liniște interioară și seninătate. Așadar, eleganța unui inel de logodnă decorat cu una sau mai multe pietre de rubin va fi, cu siguranță, una aparte.

Pe deasupra, o astfel de alegere îi poate transmite iubitei mult mai mult decât clasicul diamant.

CÂTEVA MODELE CARE TE-AR PUTEA CONVINGE

Designul inelului este un detaliu extrem de important, care poate face diferența (în sensul bun sau rău). Indiferent de materialul folosit și de piatra prețioasă cu care este decorat, felul în care acestea sunt armonizate determină dacă produsul finit este sau nu pe placul celei care-l va purta.

Aici depinde foarte mult gustul stilistic al iubitei și cât de bine o cunoaște viitorul logodnic. În funcție de aceste criterii, se poate opta pentru următoarele modele:

Solitaire

Modelul clasic al inelului de logodnă, care se remarcă prin simplitate și eleganță.

 

Three stone

Un inel de logodnă mai sofisticat, care combină mai multe tipuri de pietre prețioase.

 

Halo

Un design aparte, care combină rubinul cu bucăți mai mici de diamante, în diverse forme și modele.

 

Side stone

Un inel cu o eleganță aparte, care scoate în evidență rubinul prin precizia detaliilor și contrastul cu celelalte pietre prețioase.

 

Eternity

Inelele tip Eternity sunt împodobite cu rubin de jur împrejur, întărind simbolistica logodnei prin evidențierea ideii de eternitate dată de aspectul circular al bijuteriei.

 

Verificați oferta completă de inele de logodnă cu rubin pe e-ring.ro. Dacă simțiți că nici unul din modelele expuse nu corespunde 100% dorințelor voastre, puteți recurge la alegerea unui inel de logodnă cu design personalizat. Pornind de la schița sau descrierea dumneavoastră, bijutierii îi vor da inelului exact forma dorită.

Leave a Reply