Vrei sa te muti? Iata cum gasesti apartamentul potrivit

Ideea de a te muta in propria locuinta iti surade mai mult ca sigur. Faptul ca in sfarsit poti sa ai caminul propriu si nu mai esti nevoit sa cauti si sa platesti chirie este un chin incheiat. Din momentul in care semnezi contractul de vanzare – cumparare cu actualul proprietar poti spune ca ai locuinta ta si numai a ta.

Inca de la inceput trebuie sa pornesti increzator in decizia pe care ai luat-o. Este vorba despre o investitie uriasa – asta este clar. Cu toate acestea, diversele greutati pe care le vei intampina nu trebuie sa reprezinte o piedica in indeplinirea visului tau. Cum ai decis sa procedezi – te vei uita dupa un dezvoltator imobiliar in Brasov sau vei rasfoi printre diversele oferte disponibile pe plarforme cu acest specific?  Daca vrei sa gasesti apartamentul potrivit in timp util si fara prea mult efort, iata care sunt sfaturile mele pentru tine.

Fii hotarat in privinta zonei in care doresti sa cumperi!

Daca dorinta ta este de a locui intr-un anumit cartier pentru ca stii ca este zona care iti poate oferi linistea si confortul psihic de care ai nevoie, nu lasa nimic sa intervina in aceasta privinta. Mai ales este important sa nu te lasi influentat de preturile mici ale unor apartamente, poate cu o pozitionare mai buna, dar parte dintr-un cartier a carui reputatie lasa de dorit.

Este vorba despre locul in care poate iti vei petrecere restul vietii. Daca vrei ca investitia pe care o faci sa conteze cu adevarat, alege numai dupa ce ai gandit situatia la rece. Ofertele imobiliare ce ti se pun la dispozitie in Brasov sunt destul de variate. Vestea buna este ca gasesti cativa dezvoltatori imobiliari care chiar ofera calitate si conditii. Recomandarea mea pentru tine este Maurer Imobiliare. Nu stiu daca si ce ai mai auzit pana in prezent despre acesta, insa ai posibilitatea de a te documenta in detaliu direct de pe site-ul oficial maurerimobiliare.ro.

Te intereseaza colaborarea cu un dezvoltator imobiliar Brasov care iti poate oferi si dovezi ale promisiunilor ce le face cu privire la spatiul imobiliar fata de care manifesti interes. Asta inseamna ca la cerere este dipus sa iti prezinte analiza terenului pe care a realizat-o in vederea stabilirii gradului de risc seismic la care te supui.

Nu te limita la ceea ce spune anuntul imobiliar care ti-a atras atentia. Neaparat trebuie sa stabilesti de comun acord cu reprezentantul dezvoltatorului o data potrivita pentru amandoi, in care sa vizitezi apartamentul in cauza. Astfel poti vedea singur cum se prezinta situatia si in ce masura raspunde respectivul spatiu la nevoile tale.

Te poti uita eventual la detalii care fac diferenta din punct de vedere al confortului, precum sunt instalatiile si calitatea acestora, izolatia si eficienta sa, etc. In acelasi timp ar trebuie sa te ghidezi si dupa pozitionarea apartamentului, poate nu iti este deloc la indemana modul in care bate lumina in interior sau alte astfel de detalii.

Trebuie sa fii receptiv la tot ce alcatuieste apartamentul si sa iti pui problema conditiilor pe care acesta ti le va putea oferi si in viitorul indepartat.

Daca vrei sa te muti ai in vedere cele mai sus prezentate, eventual mai cauta in mediul online informatii cu privire la aspectele ce ar trebui sa iti starneasca interesul. Nu uita, bineinteles, de costuri, de modalitatea de plata, de contractul pe care trebuie sa il inchei – dovada ca spatiul respectiv a devenit proprietatea ta. Dupa ce ai parcurs toti acesti pasi, ar trebui sa poti declara ca ai gasit apartamentul potrivit tie.

Leave a Reply